Масований удар РФ по Україні сьогодні: що відомо станом зараз

Основний удар сьогодні прийшовся по Кривому Рогу та Львову.

Сьогодні, 4 вересня 2024 року, Україна знову зазнала масованого ракетного удару, пише MigNews. Ця атака розпочалася вночі з нальоту безпілотних літальних апаратів, після чого, о 3:30, були зафіксовані пуски крилатих ракет з російських бомбардувальників Ту-95. Приблизно о 5:00 ранку ракети почали досягати цілей на території України. Серед використаних засобів атаки були також гіперзвукові ракети «Кинджал» та крилаті ракети «Калібр». Силами ППО було знищено 7 із 13 крилатих ракет та 22 дрона.

Основні наслідки удару:

Львів: Ракети вразили житлові будинки, що спричинило загоряння. Вже відомо про 7 загиблих, і 45 постраждалих. На жаль, під завалами можуть залишатися люди. На місці трагедії активно працюють рятувальники.

Наслідки атаки:

Кривий Ріг: Удар призвів до задимлення та руйнувань. Ракетне влучання по цивільній інфраструктурі в центрі міста. Від вибухової хвилі постраждало понад 10 будинків. П’ятеро поранених цивільних.

Наслідки атаки:

Робота ППО:

Системи протиповітряної оборони (ППО) працювали на захисті неба в різних регіонах країни, включаючи Київську, Полтавську, Сумську, Львівську, Рівненську та Дніпропетровську області. Завдяки їх роботі вдалося уникнути ще більших втрат серед цивільного населення та руйнувань інфраструктури.

Ситуація на місцях залишається напруженою. Рятувальні служби продовжують працювати, надаючи допомогу постраждалим та розбираючи завали. Українці вкотре змушені стикатися з жорстокою реальністю війни, проте залишаються незламними перед обличчям агресії.

Нагадаємо, що росіяни вчора завдали удару по навчальному закладу в Полтаві, що призвело до багатьох загиблих та поранених.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.