Фумінорі Цучіко психонув і закрив свій заклад і збирається до Японії – в чому причина такого вчинку

Нещодавно стало відомо про неприємний інцидент, який трапився з японським волонтером Фумінорі Цучіко.

Цучіко, який протягом двох років надавав допомогу потребуючим українцям під час війни, був ошуканий своєю помічницею, про що він неодноразово сам пише MigNews з посиланням на його сторінку в Facebook. Ця новина швидко поширилася в інтернеті, викликавши численні обговорення та суперечки.

Після розголосу цього інциденту Фумінорі Цучіко був змушений закрити свій заклад та має намір повернутися до Японії, пише Лачен. Це стало великим ударом для багатьох українців, які отримували від нього допомогу. Понад два роки Цучіко витрачав власні кошти, щоб забезпечити потребуючих їжею та іншими необхідними речами під час війни.

Помічниця Фумінорі Цучіко, Натали Грама, мала доступ до його банківської картки. За повідомленнями, вона використовувала цю картку для купівлі дорогих речей. Японець оприлюднив чеки, які підтверджують придбання айфону, сигарет та нового ноутбука на його ім’я. Це викликало хвилю обурення серед тих, хто слідкував за діяльністю Цучіко та підтримував його благодійну місію.

Сама Натали Грама відкидає звинувачення та звинувачує Фумінорі Цучіко. Вона стверджує, що японський волонтер нібито сам вчинив нечесні дії. Це створило додаткове напруження та ускладнило ситуацію. Зараз важко визначити, хто насправді винен у цьому скандалі, але факт залишається фактом – віддана допомога українцям була підірвана через конфлікт.

Натали Грама, помічниця японського волонтера Фумінорі Цучіко, висловила свою позицію щодо ситуації у своєму пості в Facebook. Вона розповіла, що військові ветерани приїхали до їхнього закладу, щоб нагородити Фумінорі Цучіко відзнакою “Білий Хрест”. Цучіко прийняв цю нагороду, але через кілька днів викинув її в смітник. Це викликало шок у Натали та всього персоналу закладу.

За словами Натали, Фумінорі Цучіко ніяк не пояснив свій вчинок, лише сказав: “Мені таке не потрібно”. Натали зазначила, що цей вчинок є проявом неповаги до нагороди, яку привезли військові захисники. Вона підкреслила, що відсутність поваги до військової нагороди ставить під сумнів повагу Фумінорі Цучіко до звичайних людей. Натали висловила своє обурення та розчарування цим інцидентом.

Ситуація поки що залишається незрозумілою, оскільки Фумінорі Цучіко опублікував новий пост, у якому заявив про продовження своєї діяльності. Він написав: “Нове, безкоштовне Фумі Кафе! Я, не забуваючи про свої початкові наміри, повідомляю усім моїм прихильникам, що я повертаюсь до основ і продовжу свою підтримку!” Цучіко зазначив, що хліб роздаватиметься перед базаром з 11:30 у п’ятницю, 21 червня, за принципом “хто першим прийшов, того і обслужено”, поки не вичерпається 800 штук.

Він також планує видачу хліба двічі на тиждень, наступний раз 25 червня з 12:00 год. “Хочу сказати, що незалежно від того, скільки б перешкод не постало на моєму шляху, я продовжуватиму до кінця!” – підкреслив він.

Нагадаємо, що уряд подвоїв розмір грантів для бізнесменів Харківщини, до 500 000 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.