Як розшифровується POV у соцмережах: у відео, коментарях і описі до посту

Для багатьох людей старшого покоління слово «пов» – це щось зовсім не зрозуміле.

Абревіатури і сленг сьогодні є дуже популярними способами спілкування людей у соціальних мережах, таких як Instagram, TikTok, Facebook і Snapchat. Якщо ви належите до тих людей, які проводять більшу частину свого часу, гортаючи один із цих застосунків, ви, напевно, бачили хоча б один сленговий термін у відео, коментарі, хештезі тощо. Один із них – POV. Як розшифровується POV у соцмережах? Що означає це слово?

MigNews розповість все, що потрібно знати про термін POV, включно з його значенням, як і коли його використовувати, а також ви дізнаєтеся кілька чудових прикладів, щоб краще використовувати його у своєму наступному відео.

Як розшифровується POV у соцмережах?

Як розшифровується POV у соцмережах: у відео, коментарях і описі до посту
Створіть відеоролик з використанням POV, щоб розповісти історію своїм друзям і підписникам, Джерело: pexels.com

POV означає Point Of View «точка зору», і люди використовують цю популярну абревіатуру у своїх відео, історіях і підписах на платформах соціальних мереж. Неважливо, чи використовуєте ви POV в Instagram, TikTok, Snapchat або інших застосунках; сенс залишається тим самим. Коли ви бачите POV у контенті, це означає, що відео говорить від імені глядача, ніби він перебуває в тій самій ситуації.

Якщо ви хочете поділитися відео про ситуацію або досвід, у якому, як ви впевнені, побувала більшість людей, ви можете почати речення в описі з POV, щоб ваша аудиторія відчула більший зв’язок із вашим контентом.

Якщо ви хочете поділитися кумедним відео про те, як ви проводите час із друзями, а, як відомо, всі ми втрачаємо глузд і перестаємо користуватися мозком, коли перебуваємо поруч із кращими друзями, ви можете створити відео, використовуючи таке речення. «POV: мої друзі і я не потребуємо мозку, коли ми разом».

Як розшифровується POV у соцмережах: POV від першої особи

Здебільшого люди використовують POV (Point Of View, точка зору) як першу особу у своїх відео, щоб поділитися історією про щось, що вони пережили. Наприклад, хтось живе в шикарному пентхаусі в Нью-Йорку і хоче поділитися відео про свій будинок, він може сказати. «POV: Я живу в пентхаусі в Нью-Йорку!».

Іншим прикладом може бути мама з трьома чарівними дітьми, яка хоче поділитися відео про свій будинок після повернення з роботи. Вона може сказати. «POV: Я мама з трьома дітьми і роботою на повну ставку».

Що таке POV від третьої особи

Використання POV у третій особі не надто популярне в соціальних мережах, здебільшого воно використовується в книжках чи оповіданнях, пише Social tradia. Якщо вам цікаво читати книжки чи оповідання, то ви знаєте, що письменники зазвичай говорять з точки зору третьої особи.

Подивіться на цей приклад. «Йому дуже подобалися книжки, і він витратив свої кишенькові гроші, щоб купити одну з них». Як бачите, письменник використовує займенники «йому, він», щоб розповісти про події з цієї точки зору.

Таким чином, ви можете використовувати POV від третьої особи, щоб описати схожу ситуацію у своїх роликах в Instagram або відео на TikTok.

Які приклади POV-відео в соціальних мережах і як вам їх використовувати?

Ви хочете створювати контент, що залучає більше підписників? Вам краще почати використовувати POV у своїх відео, результати вас здивують.

Давайте подивимося кілька прикладів використання POV у соціальних мережах:

  • Розповісти про спогади про школу або дитинство. У всіх нас є схожий досвід, пов’язаний зі школою або дитинством. Наприклад, ми всі боялися першого дня або були закохані в хлопця, над яким знущалися! POV: Нині 2005 рік, і ви щойно увійшли у свій перший клас у школі.
  • Говорити про популярний фільм, музику або історію. POV: Ви слухаєте останній альбом Тейлор Свіфт і раптово хочете порвати зі своїм хлопцем!
  • Розповісти про кумедні факти або шкідливі звички. POV: Зустріч із подругою в «Макдональдсі», втім, ми говорили, що обидві сидимо на дієті!

Раніше ми розповідали, у чому різниця між словами «тролити» і «рофлити». Ви теж їх плутали?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.