DOGS – що це таке, як заробляти і коли лістинг?

Новий проєкт догз в Telegram який набирає шалену популярність і вже натякає на лістинг.

У месенджері «Телеграм» з’явився новий мемкоїн-проект під назвою DOGS, на логотипі якого зображено собаку Спотті, відому як символ популярної соціальної мережі «ВКонтакте».

Протягом менше доби міні-додаток DOGS привернув увагу понад мільйона користувачів. Тим часом популярні криптовалютні біржі вже розпочали передпродаж токена проекту. Розглянемо детальніше, що варто знати про цей загадковий мемкоїн і чи пов’язаний він із Павлом Дуровим.

Що таке DOGS

DOGS — це міні-додаток у месенджері «Телеграм», який з’явився на хвилі популярності таких клік-ігор, як Notcoin, TapSwap і Hamster Kombat. Однак у DOGS не потрібно “клікати” — достатньо просто зайти в гру і отримати внутрішньоігрову валюту.

Монети нараховуються за вік вашого акаунта. Чим раніше ви зареєструвались у «Телеграмі», тим більше токенів ви отримаєте. Наприклад, якщо вашому профілю вже 10 років, вам належить 9000 DOGS. Додатково можна отримати 300 коїнів за підписку Telegram Premium і близько 200 — за запрошеного друга.

Механіка гри

Це все, що потрібно робити в міні-додатку. Окрім цього, можна дізнатися дату реєстрації вашого акаунта, номер вашого профілю та наскільки він старший за інші. Це нагадує знамениту стіну «ВКонтакте», яку Дуров не повернув, а розробники DOGS все ж відтворили.

Команда DOGS обіцяє впровадити нові механіки для отримання додаткових монет найближчим часом. Станом на момент написання статті, в додатку з’явилася можливість обміняти внутрішньоігрову валюту на Telegram Stars. Ця функція буде активною до понеділка, а всі зібрані «зірочки» передадуть на благодійність.

Причетність Павла Дурова

Публічний канал проекту DOGS з’явився третього липня, але перший пост був опублікований лише дев’ятого числа. У повідомленні команда розповіла про запуск нового мемкоїна, натхненного улюбленим талісманом творця «Телеграма» та співзасновника «ВКонтакте» — собакою Спотті.

Цю собаку намалював сам Павло Дуров ще під час роботи над соцмережею. Програміст створив її в рамках благодійного аукціону на підтримку дитячих будинків.

«Це не просто чергова „мемна” монета. Це найбільш рідна для „Телеграма” монета, яка втілює дух і культуру нашої яскравої спільноти. Тепер ми хочемо поділитися спадщиною Спотті з криптовалютною індустрією», — пояснили розробники.

Біржі запускають премаркет DOGS

11 липня криптовалютна біржа Bitget оголосила про запуск передпродажу токенів DOGS POINTS. Під час премаркету користувачі можуть купувати монети до їх офіційного лістингу на спотовому ринку.

Точна дата запуску DOGS поки що невідома. Команда проекту також не представила токеноміку. Згідно з повідомленням, загальний обсяг монет на Bitget під час пресейлу складе 100 млрд монет. Після офіційного лістингу платформа конвертує DOGS POINTS у криптовалюту DOGS.

Останні дані і перспективи

На момент написання матеріалу максимальна ставка за один токен складає 0,010500 Tether (USDT). За останню добу обсяг торгів DOGS POINTS перевищив $105 тис., а з початку передпродажу — $580 тис.

Премаркет також запустила криптобіржа Gate.io. На цій платформі максимальна ставка становить 6 500 USDT, а вартість останньої угоди — 0,0115 USDT.

Офіційну дату лістингу DOGS поки не розкривають. Розробники проекту нічого про це не кажуть. Однак, судячи з стартових пресейлів монети, запуск токена відбудеться, і, ймовірно, вже зовсім скоро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.