3 нові ігри, які з’являться в Apple Arcade у вересні: подробиці

Apple Arcade розширила свою бібліотеку ігор.

Apple Arcade готується до оновлення у вересні, додавши три нові ігри до свого каталогу без реклами та покупок у програмі, пише MigNews з посиланням на джерело The Times of India. 5 вересня гравці з нетерпінням чекають NFL Retro Bowl ’25, Monster Train+ і абсолютно нову назву Apple Vision Pro, Puzzle Sculpt. Ці доповнення приєднуються до різноманітної бібліотеки з понад 200 ігор, які охоплюють жанри від пригод і бойовиків до спорту, головоломок і улюблених класичних ігор App Store.

NFL Retro Bowl ’25 від New Star Games

Саме вчасно до старту NFL 2024, футбольні вболівальники можуть увійти в роль захисника в кріслі з NFL Retro Bowl ’25. Цей перезапуск популярної Retro Bowl+ включає офіційно ліцензованих гравців і команди НФЛ, що дозволяє гравцям будувати власну династію та керувати списками за допомогою веселої та спрощеної системи.

З автентичними складами та гравцями НФЛ, стилізованими у чудовому ретро-стилі гри, усі гравці НФЛ у грі мають унікальне, повністю реалізоване ретро-арт, налаштовані атрибути, статистику кар’єри та реалістичні контракти.

Monster Train+ від Good Shepherd Entertainment

Для тих, хто шукає стратегічного завдання, Monster Train+ пропонує унікальний погляд на битви зі створення колод. Гравці повинні захистити останнє палаюче багаття від небесних сил на трьох вертикальних ігрових полях, використовуючи понад 250 відкритих карт і шість різних кланів монстрів. Ця версія гри також включає The Last Divinity DLC, епічне розширення, яке приносить більше викликів і додатковий клан під назвою Wurmkin.

Просторові головоломки на Apple Vision Pro

Puzzle Sculpt від Schell Games приносить розслаблюючий досвід 3D-головоломки в Apple Vision Pro. Гравці будуть розшифровувати підказки та вирізати блоки, щоб виявити приховані предмети колекціонування, використовуючи просторові можливості Vision Pro для поєднання цифрового вмісту з реальним світом.

У цій розслаблюючій грі гравці розшифровуватимуть дедалі складніші підказки, щоб розв’язувати головоломки. Вони повільно видалятимуть блоки з головоломки, логічно вирізаючи непотрібні кубики, відкриваючи милий колекційний предмет, похований усередині куба, який називається Deco Object. Гравці можуть розставляти Deco Objects будь-де у своєму реальному просторі.

Зазначимо, що окрім цих ігор, найближчими тижнями буде оновлено низку наявних ігор Apple Arcade.

Вам також буде цікаво дізнатися, як використовувати функцію чарівного редактора в Google Photos.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.