У КНДР дали офіційний коментар щодо відправки своїх військ в Україну

Північна Корея офіційно відкинула припущення щодо відправлення своїх військових до Росії для участі у війні проти України, назвавши відповідні заяви «безпідставними чутками».

Про це розповідає MigNews із посиланням на PolitExpert.net

З відповідним коментарем виступив представник КНДР при ООН Ча Сон Нам на сесії першого комітету Генеральної асамблеї ООН, присвяченій питанням роззброєння та міжнародної безпеки. У своєму виступі Ча Сон Нам наголосив, що Північна Корея не вважає за необхідне відповідати на чутки, які, на його думку, мають на меті очорнити її міжнародний імідж:

«Що стосується так званої військової співпраці з Росією, наша делегація не вважає за потрібне коментувати такі безпідставні стереотипні чутки».

Представник КНДР також зазначив, що ці заяви спрямовані на підрив «законних і дружніх» відносин між двома суверенними державами — КНДР та Росією.

Коментар Ча Сон Нама став першою офіційною реакцією Північної Кореї на твердження представника України при ООН Сергія Кислиці. Раніше український дипломат заявив, що КНДР нібито планує відправити до Росії 11 тисяч своїх військових для участі у війні проти України.

Тим часом Захід збирається посилювати тиск на Росію через війну в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.