Собчак назвала ЗСУ на Курщині ворогом і закликала росіян вчиняти опір

Ксенія Собчак різко змінила свою думку щодо України і ЗСУ після початку спецоперації на Курщині

Російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко продемонстрував, як змінила свою позицію щодо України екс-кандидатка у президенти РФ Ксеня Собчак.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на телеграм-канал Бабченко.

В самому початку Собчак почала із теми про так зване «російське коріння». За її словами, людина, в якої у Росії є батьки не може бути проти цієї держави. Більше того, вона заявила, що росіяни, які демонструють свій супротив визивають відторгнення.

«Те ж саме стосується журналістів з небажаної організації на літеру S. Вони поїхали робити репортаж на окуповані території Курської області», – сказала вона слідом.

Ближче до кінця Собчак виразила думку, що, людина може бути проти війни, але, коли мова йде про бойові дії на території РФ, то вибору вже немає ніякого.

«Ти або зі своїми, або ні. Така вже карта випала: навіть у форматі журналістському не може бути співпраці із ЗСУ. Це супротивник», – заявила Собчак.

У кінці вона додала, що, дійсно, все вирішили за росіян. Але вона впевнена, що не росіяни здавали «ті карти», і багато хто взагалі не хотів приймати участь у цій грі.

«Одна там колишня лідер опозиції.  До ступеня змішування. Як і було сказано», – коротко помітив Бабченко у своєму пості.

Тим часом від WSJ з’явилося повідомлення, що український прорив у Курській області ставить під сумнів ефективність ядерного стримування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.