Маск стверджує, що саме Трамп повинен стати президентом заради демократії

Видатний мільярдер Ілон Маск попередив, чому кандидатура Трампа є найраціональнішою для Америки

У суботу в Батлері, штат Пенсільванія, відбувся знаковий політичний мітинг, на якому Ілон Маск, відомий мільярдер і засновник компаній Tesla і SpaceX, виступив на підтримку Дональда Трампа, кандидата від Республіканської партії на виборах 2024 року.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на CNN.

Під час свого виступу Маск зробив кілька непрямих критичних зауважень на адресу чинного президента Джо Байдена, порівнюючи його з Трампом у несприятливому світлі. У своїй промові він звернув увагу на момент замаху на Дональда Трампа, який відбувся влітку цього року в Пенсільванії, підкресливши, що справжній лідер виявляє свої якості під тиском.

“У нас був один лідер, який не зміг піднятися на сходовий проліт, а інший розмахував кулаками після того, як у нього стріляли. Тож кого ви хочете бачити представником Америки?”, – сказав Маск.

Ця заява чітко натякала на фізичні труднощі Байдена і вміння Трампа тримати удар, що викликало схвальні овації від аудиторії.

Маск підкреслив, що на його думку, вибори 2024 року стануть “найважливішими виборами в нашому житті”. Ця думка відображає зростаючу поляризацію в американському суспільстві та підсилює відчуття важливості участі кожного виборця в цьому процесі.

За словами Маска, майбутнє країни залежить від результатів голосування, які можуть бути вирішені буквально кількома сотнями голосів:

“Результат виборчого процесу може вирішитись за допомогою 1000 або 500 голосів”

Окрім прямої підтримки Трампа, Ілон Маск виступив із типовими для республіканців тезами, звертаючи увагу на загрози, які, на його думку, виходять від Демократичної партії. Зокрема, він наголосив на важливості захисту свободи слова та права на носіння зброї, що є ключовими принципами для значної частини електорату республіканців. Маск заявив, що перемога Трампа є необхідною для того, щоб “зберегти Конституцію та зберегти демократію в Америці”.

Окрім того, колишній прем’єр Великобритании Борис Джонсон висказався, що, якщо б Трамп був президентом США, то Путін би не напав на Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.