Байден потужно звернувся до Трампа щодо шторму у США

Президент США Джозеф Байден вирішив звернутися до головного кандидата на пост лідера Америки від Республіканів Дональда Трампа

У четвер президент США Джо Байден виступив із різким засудженням дезінформації, яку поширює колишній президент Дональд Трамп стосовно федеральних заходів реагування на два руйнівні урагани.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на західне видання AP.

Байден закликав свого попередника “зайнятися життям” і допомогти постраждалим, замість поширення неправдивих заяв, які вводять громадськість в оману. Під час виступу в Білому домі Байден охарактеризував дії Трампа як “безрозсудну, безвідповідальну та нещадну дезінформацію”.

Президент підкреслив, що Трамп та його прихильники поширюють неправдиві відомості про те, що федеральне фінансування незаконно перенаправляється, і що допомога постраждалим від ураганів обмежується сумою 750 доларів. Байден пояснив, що ця сума є лише частиною екстреної допомоги для покриття нагальних потреб, таких як продукти харчування та дитячі товари.

“Ці 750 доларів – це лише термінова підтримка, необхідна на початковому етапі. Містер Трамп знає, що це брехня, і те, що він і його прибічники стверджують, що це все, що люди отримають – це просто абсурд”, – зазначив Байден.

Після кількох днів публічної критики з боку адміністрації Байдена на адресу Трампа, президент зробив особисте звернення в телекамери, закликавши колишнього президента змінити підхід.

“Пан президент Трамп, колишній президент Трамп, живи, мужик. Допоможи цим людям”, – наголосив Байден, закликаючи Трампа спрямувати свої зусилля на реальну допомогу постраждалим, а не на політичні маніпуляції.

Окрім того, повідомлялося про те, що через ураган у США Діснейленд у Флориді пішов під воду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.