Збірна України з футзалу опинилася у чертьфіналі світу

Українські футзалісти знову демонструють високий професіоналізм

Збірна України з футзалу впевнено стартувала у плейоф Чемпіонату світу 2024, здобувши перемогу над Нідерландами в першому матчі на виліт.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на «Суспільне Спорт».

Відповідно до очікувань, “синьо-жовті” продемонстрували високий рівень підготовки, що забезпечило команді стабільний початок на вирішальній стадії змагань. Команда під керівництвом Олександра Косенка успішно пройшла груповий етап із двома перемогами.

Українці впевнено переграли Анголу (7:2) та Афганістан (4:1), однак втратили очки в матчі проти Аргентини, де зазнали поразки з рахунком 1:7. Незважаючи на цей результат, збірна продемонструвала здатність до швидкого відновлення та зібраності в грі.

Нідерланди до цього матчу не знали поразок на чемпіонаті. Після двох нічиїх із Узбекистаном (3:3) та Коста-Рикою (2:2) “помаранчеві” здобули переконливу перемогу над Парагваєм (5:2), тим самим показавши серйозну заявку на успіх у плейоф.

Проте українська збірна не залишила шансів супернику: злагоджені дії в атаці та надійна оборона дозволили “синьо-жовтим” тримати ініціативу протягом усього матчу. Перемога над Нідерландами не тільки вивела Україну до чвертьфіналу, а й стала символом готовності команди боротися за високі місця на міжнародній арені.

Це вже друга поява збірної України в чвертьфіналі світової першості в новітній історії турніру. Вперше українці досягли цього етапу у 2012 році, де зазнали поразки від Колумбії з рахунком 1:3. Поточний успіх створює всі передумови для покращення цього результату та забезпечення команди місцем серед найкращих збірних світу.

Наступного суперника збірної визначить поєдинок між Іспанією та Венесуелою, який відбудеться у середу, 25 вересня. Це протистояння обіцяє бути не менш напруженим, адже обидві команди демонструють стабільний рівень гри та прагнуть досягти нових висот на мундіалі. Для України цей матч стане черговим випробуванням на шляху до бажаних медалей та підтвердженням амбіцій на світовій футзальній арені.

Також з’явилося повідомлення про те, що українець приніс першу медаль на чемпіонаті світу з велоспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.