У Мінспорту України заговорили про нове проведення Олімпіади у вітчизняних містах

Міністр молоді та спорту України почав говорити про майбутні плани щодо Олімпіади наступних років

Міністр молоді та спорту України Матвій Бідний поділився своїм баченням перспектив проведення Олімпійських ігор на території України, розкривши позицію уряду щодо цієї амбітної ініціативи.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на UA Football.

На самому початку Бідний заявив, що ідея організації Олімпійських ігор в Україні залишається актуальною для представників влади і спорту Батьківщини, адже, за його словами, це унікальна можливість показати здобутки нашої країни на глобальній арені.

«Водночас, зараз першочерговим завданням залишається забезпечення безпеки і захисту нашої держави від зовнішньої агресії. Навіть після здобуття перемоги нам буде необхідний певний період для відновлення, тому ми будемо керуватися принципом пріоритетності національних інтересів і наявними можливостями, ухвалюючи рішення щодо можливості проведення Ігор», – додав він слідом.

Цей коментар підкреслює реалістичний підхід українського уряду до організації великих міжнародних спортивних подій.

Відомо, що Бідний, який став виконуючим обов’язки міністра молоді та спорту 9 листопада 2023 року і був офіційно призначений на посаду міністра на початку вересня 2024 року, з моменту свого призначення намагається збалансувати амбіції України у спортивній сфері з нагальними національними потребами.

Тим часом у Чехії висловили сентименти щодо збірної України по футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.