Туреччина здолала Австрію і в 1/4 фіналу зустрінеться з Нідерландами, які обіграли румунів

Туреччина здолала Австрію і в 1/4 фіналу зустрінеться з Нідерландами, які обіграли румунів

Нідерланди без проблем розгромили збірну Румунії, а Туреччина забила найшвидший гол в історії чемпіонатів Європи, пише mignews.com.ua.

З перших же секунд матчу Туреччина демонструвала рішучість відстоювати свої шанси на чемпіонство. Центральний захисник Меріх Демірал забив найшвидший гол у історії плей-офф Євро, вже через 57 секунд після стартового свистка. Цей гол також став другим найшвидшим за всю історію турніру.

Натиск Австрії і контратаки Туреччини

Перша половина гри була напруженою, з можливостями для обох сторін. Австрія мала кілька чудових моментів для забиття, зокрема, два потужних удари від Баумгартнера, які, однак, не змінили рахунок. В другому таймі Австрія продовжувала атакувати, але гострота її атак зустріла міцний опір турецької оборони.

Другий гол Демірала і відповідь Австрії

На 59-й хвилині Демірал знову заявив про себе, реалізувавши кутовий удар головою — дубль захисника! Однак на 66-й хвилині Австрія зуміла скоротити відставання завдяки точному удару Грегорича після кутового. Цей момент додав інтриги в заключні хвилини матчу.

Заключні моменти матчу

Кінцівка гри виявилася напруженою. Турецький нападник Бариш Йилмаз мав шанс забити на 88-й хвилині, але воротар Австрії Пенц відважно відбив м’яч. Невдовзі після цього Йилмаз марнує ще один момент, який міг забезпечити Туреччині перемогу до фінального свистка.

Передісторія зустрічей команд

Ця перемога має особливе значення, враховуючи останню зустріч команд у березні цього року, де Австрія здобула переконливу перемогу 6:1 у товариському матчі. Туреччина не тільки реабілітувалася за ту поразку, але й показала свій характер, здобувши перемогу у критичний момент на одному з найпрестижніших європейських турнірів.

Нідерланди впевнено перемогли Румунію у 1/8 фіналу Євро-2024

2 липня, о 20:53, збірна Нідерландів демонструвала переконливу гру, обігравши Румунію з рахунком 3:0 у матчі 1/8 фіналу Євро-2024. Ця перемога підтвердила високий клас нідерландської команди та її прагнення до успіху на турнірі.

Ранній гол Коді Гакпо

Вже на 20-й хвилині Коді Гакпо, один з ключових гравців збірної Нідерландів, відкрив рахунок в матчі. Прорвавшись до штрафного майданчика, він потужно пробив у ближній кут, змусивши румунського воротаря лише спостерігати за політом м’яча в сітці.

Панування підопічних Рональда Кумана

Перший тайм проходив під повним контролем голландців, які демонстрували впевнену гру та володіння м’ячем. Хоча вони не змогли збільшити свій відрив у рахунку протягом першого тайму, їх домінування було очевидним.

Скасований гол і подальші успіхи

На 63-й хвилині Коді Гакпо знову засмутив румунських вболівальників, забивши другий гол, однак він був скасований через офсайд. Після цього, на 83-й хвилині, Доніелл Мален вдало скористався своєю можливістю, подвоївши перевагу своєї команди. Той же гравець підписав перемогу голом у самій завершальній хвилині матчу, завершивши зустріч з рахунком 3:0.

Оцінка гри

Команда під керівництвом Рональда Кумана продемонструвала не тільки технічну майстерність, але й тактичну дисципліну. Вони успішно реалізували свої моменти та утримали рахунок на свою користь протягом усього матчу, не даючи суперникам жодного шансу на відновлення.

Наступні кроки для збірної Нідерландів

Ця перемога забезпечила Нідерландам місце в чвертьфіналі турніру, де вони продовжать свій шлях до звання чемпіонів Європи. З кожним матчем збірна демонструє все більш злагоджену гру, і їхня виставка проти Румунії лише підтвердила їхні амбіції на вищі досягнення на Євро-2024.

Нагадаємо, що раніше Англія завдяки неймовірному голу Беллінгема здолала Словаччину і вийшла до 1/4 Євро-2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *