Англія завдяки неймовірному голу Беллінгема здолала Словаччину і вийшла до 1/4 Євро-2024

Зустріч завершилася з рахунком 2:1 на користь підопічних Гарета Саутгейта, пише mignews.com.ua.

Команди активно розпочали гру, що підтверджується великою кількістю жовтих карток вже в перші 17 хвилин матчу. Чотири гравці отримали попередження за грубу гру та порушення правил, що свідчило про високий рівень напруги на полі. Гра обіцяла бути захоплюючою і насиченою подіями.

На 25-й хвилині словаки сенсаційно вийшли вперед завдяки голу Івана Шранца. Він відзначився після чудової передачі Давіда Стрелеца, що застала англійську оборону зненацька. Гол став холодним душем для збірної Англії, яка змушена була змінювати свою тактику для досягнення результату.

Основний час матчу проходив під диктовку англійців, які намагалися зрівняти рахунок. Лише на 96-й хвилині, коли здавалося, що гра перейде в екстратайми, Джуд Беллінгем зробив справжнє диво. Його гол “ножицями” став шедевром футбольної майстерності, пробивши повз голкіпера і зрівнявши рахунок. Цей момент став ключовим у поєдинку і підняв моральний дух команди.

Не встигли команди розпочати екстратайми, як уже на першій хвилині Гаррі Кейн вивів Англію вперед. Після скидки від Айвена Тоні, Кейн відправив м’яч у сітку, забезпечивши переможний рахунок 2:1. Цей гол остаточно зломив опір словаків і приніс Англії бажану перемогу.

Чемпіонат Європи-2024, Німеччина
1/8 фіналу, 1 липня

Англія — Словаччина 2:1 (0:1)

Голи: 0:1 – 25 Шранц, 1:1 – 90+6 Беллінгем, 2:1 – 91 Кейн

Англія: Пікфорд, Стонус, Гехі, Вокер, Тріпп’є (Палмер 66), Райс, Мейну (Езе 84), Беллінгем (Конса 106), Фоден (Тоні 90+4), Сака, Кейн (Галлагер 106)

Словаччина: Дубравка, Шкріньяр, Вавро, Пекарік (Тупта 109), Ганцко, Лоботка, Куцка (Беро 81), Дуда (Бенеш 81), Шранц (Дьомбер 90+3), Гараслін (Суслов 61), Стрелец (Боженік 61)

Попередження: Гехі 3, Мейну 7, Куцка 13, Беллінгем 17, Шкріньяр 45+1, Пекарік 77, Вавро 109, Дьомбер 90+3

У чвертьфіналі підопічні Гарета Саутгейта зустрінуться зі збірною Швейцарії, яка виявилась сильнішою за Італію.

Нагадаємо, що Німеччина вийшла у чвертьфінал Євро-2024, перемігши Данію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *