Німеччина вийшла у чвертьфінал Євро-2024, перемігши Данію

Сьогодні в Дортмунді відбувся матч ⅛ фіналу Євро-2024, у якому Німеччина перемогла Данію з рахунком 2:0.

Ця перемога забезпечила німецькій збірній вихід у чвертьфінал турніру, пише сайт MigNews. Матч видався насиченим подіями та несподіваними поворотами, завдяки яким запам’ятається надовго.

Перший тайм: скасований гол та гроза

Матч розпочався доволі напружено. Данці першими забили гол на початку другого тайму, однак радість їх була недовгою: гол скасували через незначний офсайд. Це рішення викликало бурю емоцій як на полі, так і на трибунах. Незабаром після цього німецький захисник Йоакім Андерсен зіграв рукою у своїй штрафній, і суддя Майкл Олівер призначив пенальті у ворота Данії. Кай Гаверц упевнено реалізував одинадцятиметровий, вивівши свою команду вперед.

Непередбачувані рішення судді

Особливу увагу привернули рішення англійського судді Майкла Олівера. У першому таймі він був змушений перервати матч на 24 хвилини через грозу, блискавки та град. Гравці пішли у роздягальні, а частина вболівальників залишила трибуни, рятуючись від зливи. Після відновлення гри обстановка на полі залишалася напруженою. Олівер також дав по жовтій картці обом тренерам національних збірних за суперечки з ним, що оглядач BILD назвав «дріб’язковим».

Другий тайм: голи та боротьба

Другий тайм також був багатим на події. На 68-й хвилині німецький нападник Джамал Мусіала вийшов один на один з данським воротарем і забив другий гол, що зміцнило перевагу збірної Німеччини. Після цього данці намагалися відігратися, але всі їхні спроби були марними. Німецька оборона діяла бездоганно, не залишаючи супернику шансів на успіх.

Важливі моменти матчу

Матч відзначився кількома ключовими моментами, які стали вирішальними для результату зустрічі.

  • Скасований гол Данії на початку другого тайму через офсайд.
  • Призначення пенальті у ворота Данії за гру рукою.
  • Успішна реалізація пенальті Каєм Гаверцом.
  • Гол Джамала Мусіали після виходу один на один з воротарем.
  • Переривання матчу на 24 хвилини через погодні умови.

Огляд реакції на гру

Перемога Німеччини викликала широкий резонанс у футбольній громадськості. Багато експертів відзначили впевнену гру німецької збірної та їхню здатність зберігати спокій у складних ситуаціях. Водночас, рішення судді Майкла Олівера стали предметом гарячих обговорень. Дехто вважає їх справедливими, інші ж вважають, що вони були надто суворими.

Проте, Німеччина продовжує свій шлях у Євро-2024 і готується до наступного суперника у чвертьфіналі. Фанати сподіваються на продовження переможної серії та успішний виступ команди на турнірі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *