Strong Spirit Games в Мадриді: оборонці Маріуполя здобули 16 медалей для України

Українці продемонстрували неймовірну силу духу.

Нещодавно в Мадриді відбулися міжнародні змагання Strong Spirit Games, де українська команда, складена з ветеранів війни та захисників Маріуполя, продемонструвала неймовірну силу духу та фізичну витривалість. Українці вибороли 16 медалей, серед яких 9 золотих, 5 срібних та 1 бронзова, довівши, що навіть після жахливих випробувань війною, вони залишаються незламними, пише MigNews з посиланням на джерело Українські Національні Новини.

До складу команди увійшли четверо захисників Маріуполя: Роман Мещеряков, Сергій Дубов, Михайло Будика та Сергій Стратічук. Ці мужні бійці не тільки проявили героїзм на фронті, боронячи Маріуполь, але й стали прикладом того, як можна здолати фізичні та моральні труднощі після війни, повернувшись до активного життя через спорт.

Українські ветерани змагалися у таких дисциплінах, як жим лежачи, ривок гирі, веслування на тренажері та ейрбайк, демонструючи видатну фізичну підготовку та волю до перемоги.

Організацію змагань для українських учасників підтримала Федерація стронгмену України за сприяння ветеранського проєкту «Серце Азовсталі», який фінансується фондом Ріната Ахметова. Проєкт активно займається допомогою ветеранам, які зазнали поранень, і сприяє їхній реабілітації через спорт.

Вітаємо наших сталевих героїв! Їхній приклад надихає тисячі людей, показуючи, що справжня сила не лише у м’язах, але й у незламному дусі.

Нагадаємо, що молодіжна збірна України змогла вийти у Чемпіонат Європи 2025 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.