Степаненко відповів коли планує завершити кар’єру

Відомий півзахисник донецького "Шахтаря" та збірної України, Тарас Степаненко поділився планами на майбутнє.

Відомий півзахисник донецького “Шахтаря” та збірної України, Тарас Степаненко, не планує найближчим часом завершувати свою кар’єру у футболі.

Про свої плани гравець розповів на ютуб-каналі “ВЗБІРНА”, який цитує “M.I.G.“. Він зауважив, що, на відміну від німецьких футболістів, які часто закінчують кар’єру після 35 років, він відчуває себе достатньо сильним для продовження виступів. Степаненко зазначив, що йому 34 роки, у серпні виповниться 35, але він ще має рік контракту з “Шахтарем” і планує продовжувати грати, поки може конкурувати з молодшими гравцями.

“Німці, як правило, не продовжують кар’єру після 35 років. Мюллер, Кроос і Лам завершили свої виступи саме в цьому віці. Мені ж зараз 34, і я почуваюся добре. У серпні мені виповниться 35, і в мене ще рік контракту з “Шахтарем”. Поки є сили і можливість змагатися з молодшими гравцями, я буду продовжувати працювати. Якщо ж не зможу конкурувати або організм підведе, то тоді подумаю про завершення кар’єри”, — пояснив Степаненко.

Тарас також зазначив, що кожен футболіст має свої особливості організму. Навів приклад Олександра Чеснакова, який завершив кар’єру через численні травми. Степаненко ж, навпаки, ще має енергію та бажання грати.

Нагадаємо, що Тарас Степаненко увійшов до складу збірної України на Євро-2024. Наша команда виступатиме у групі E разом з Румунією, Словаччиною та Бельгією. Перший матч збірна України проведе 17 червня проти Румунії.

У рамках підготовки до чемпіонату Європи українська збірна зіграла три товариські матчі. Спершу зіграли внічию з Німеччиною, потім поступилися Польщі, а в третьому матчі здобули розгромну перемогу над Молдовою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.