NAVI перемогли у турнірі ESL Pro League Season 20

В запеклому фіналі українська команда перемогла Eternal Fire.

Natus Vincere, одна з найсильніших кіберспортивних організацій України, тріумфувала на турнірі ESL Pro League Season 20 з Counter-Strike 2. У захопливому фіналі NAVI здобули важку перемогу над командою Eternal Fire, завершивши матч з рахунком 3:2, пише MigNews з посиланням на джерело Sport Arena.

Хоча турецький колектив вийшов вперед на першій карті (Nuke – 13:8), їхній успіх був короткочасним. Дві наступні карти (Anubis – 13:11 та Ancient – 13:11) дісталися NAVI, які зуміли переламати хід гри.

На четвертій карті (Inferno) Eternal Fire повернулися у боротьбу, вигравши її з рахунком 13:4, але на вирішальній карті (Dust II) Natus Vincere знову показали свою силу, здобувши перемогу 13:10.

Це вже третій трофей для NAVI у 2024 році. У березні вони виграли PGL Major Copenhagen 2024, а в липні – Esports World Cup 2024.

За перемогу на ESL Pro League Season 20 NAVI отримали 170 тисяч доларів, а Eternal Fire – 80 тисяч. Третє-четверте місця поділили G2 Esports та MIBR.

Турнір відбувся на Мальті з 3 по 22 вересня з загальним призовим фондом у 750 тисяч доларів. Наступний виклик для NAVI – матч із Team Falcons 25 вересня на старті BLAST Premier: Fall Final 2024 у Копенгагені.

Нагадаємо, що українські спортсмени здобули 82 медалі на Паралімпіаді та посіли 7 місце. Подробиці тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.