Site icon Медіа Інформаційний Гід

Легенда тенісу Рафаель Надаль оголосив про завершення кар’єри

Легенда тенісу Рафаель Надаль оголосив про завершення кар'єри

Легенда тенісу Рафаель Надаль оголосив про завершення кар'єри. Джерело: 24 Канал Спорт.

38-річний іспанський тенісист Рафаель Надаль офіційно заявив про завершення своєї блискучої професійної кар’єри, пише MigNews. Про це він повідомив у відеозверненні, яке опублікував в Instagram, адресуючи його шанувальникам.

Надаль написав:

Останні кілька років були для мене надзвичайно складними, особливо останні два. Я більше не можу виступати без фізичних обмежень, і це рішення було дуже важким. Але кожна історія має свій початок і кінець. Мені здається, що зараз настав час завершити кар’єру, яка тривала набагато довше і була успішнішою, ніж я коли-небудь міг уявити.

Протягом останніх років Рафаель постійно стикався з травмами, що зрештою і змусили його зробити цей непростий вибір. Останнім турніром, де ми зможемо побачити легенду на корті, стане Кубок Девіса, який відбудеться в листопаді. Надаль виступить у складі збірної Іспанії.

Рафаель Надаль – це одна з найвидатніших фігур в історії чоловічого тенісу. Він здобув 22 титули на турнірах Grand Slam, поступаючись лише Новаку Джоковичу, який виграв 24 титули. За свою 23-річну кар’єру він завоював 92 титули ATP в одиночному розряді, включаючи рекордні 14 перемог на Roland Garros.

Окрім індивідуальних досягнень, Надаль двічі ставав олімпійським чемпіоном: у 2008 році в одиночному розряді і в 2016 році у парних змаганнях. Також Рафаель чотири рази вигравав Кубок Девіса разом зі збірною Іспанії, що лише підкреслює його виняткову кар’єру та внесок у світовий теніс.

Нещодавно Тайсон Ф’юрі висловив припущення про терміни завершення своєї професійної боксерської кар’єри.

Вийти з мобільної версії сайту