Дюбуа прагне реваншу з Усиком

Дюбуа оголосив про намір поборотися з Усиком за титул чемпіона світу.

Тимчасовий чемпіон IBF у суперважкій вазі Даніель Дюбуа (21-2, 20 КО) має на меті провести реванш з абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком (22-0, 14 КО), пише M.I.G.

Заява Дюбуа

Британський боксер Даніель Дюбуа в інтерв’ю для TNT Sports Boxing розповів про свої плани на майбутнє. “Мої плани на найближчі два роки? Стати чемпіоном світу. Я хочу знову битися з Усиком”, – зазначив Дюбуа.

Попередні досягнення

Нагадаємо, що Дюбуа здобув перемогу над Філіпом Хрговичем достроково, що дозволило йому стати тимчасовим чемпіоном світу за версією IBF. Олександр Усик, чинний володар повного титулу, вже перемагав Дюбуа достроково в серпні 2023 року.

Мотивація Дюбуа

Дюбуа, маючи амбітні плани, прагне стати абсолютним чемпіоном світу. Проведення бою-реваншу з Усиком є важливим кроком у досягненні цієї мети, враховуючи попередню поразку від українського чемпіона.

Таким чином, британський боксер налаштований на серйозну боротьбу та планує знову зустрітися з Усиком у ринзі, щоб спробувати здобути перемогу і стати повноцінним чемпіоном світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *