Прогноз погоди в Україні на 5 вересня: спека залишиться тільки в 3 областях

Спека потроху починає залишати Україну

У четвер синоптики прогнозують теплу погоду по всій території України з мінливою хмарністю. Хоча в більшості регіонів країни не очікуються опади, місцями можливі короткочасні дощі та грози, особливо в центральних, південних областях і в Криму.

Про це розповідає MigNews із посиланням на «Укргідрометцентр».

Динаміка погодних умов

У центральних і південних регіонах, а також в Криму, місцями можливі короткочасні дощі з грозами. На решті територій опадів не передбачається. Північно-східний і східний вітер зберігатиметься на рівні 5–10 метрів за секунду, а в південній частині країни очікуються місцями пориви до 15–20 метрів за секунду.

Температурний режим залишатиметься доволі комфортним: вночі стовпчики термометрів покажуть від 14 до 19 градусів тепла, вдень — від 23 до 28 градусів. У Карпатах температура буде трохи нижчою: вночі — 8–13 градусів тепла, вдень — 17–22 градуси.

Прогноз для Київської області та столиці

Для Київської області синоптики також прогнозують мінливу хмарність без опадів. Північно-східний вітер зберігатиметься на рівні 5–10 метрів за секунду. Нічні температури на Київщині становитимуть 14–19 градусів тепла, а вдень піднімуться до 23–28 градусів.

У самому Києві очікується тепла погода: вночі стовпчики термометрів триматимуться на рівні 17–19 градусів, а вдень температура підніметься до 26–28 градусів тепла.

Загальний прогноз: тепло з незначними коливаннями

Загалом, погодні умови в Україні в четвер, 5 вересня, будуть сприятливими для проведення часу на свіжому повітрі та ділових зустрічей на відкритих майданчиках. Лише в окремих регіонах можливі короткочасні опади та поривчастий вітер, що варто враховувати при плануванні активностей на день.

На цьому фоні з’явився прогноз на сьогоднішній день, в якому є приємні новини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.