Прогноз погоди в Україні на 4 вересня: Діденко про приємні новини

Погода в Україні вже скоро буде комфортнішою для людського організму

На середу, 4 вересня, синоптики прогнозують помірне похолодання на більшості території України з максимальною температурою до +25 °C, а також ймовірність опадів у кількох регіонах.

Про це розповідає MigNews із посиланням на «Фейсбук» синоптикиня Наталки Діденко.

В Одеській та Дніпропетровській областях прогнозується пониження температури до +22…+25 °C вдень. Однак загальна картина погодних умов в Україні залишатиметься досить комфортною: середня температура коливатиметься в межах +24…+29 °C.

В окремих регіонах на крайньому сході, півночі та північному заході країни температура може досягти до +30 °C, що є своєрідним виключенням для цього прохолодного періоду.

Дощі, включаючи можливі грозові зливи, передбачаються на півдні України. У другій половині дня вони можуть переміститися на Черкащину, Дніпропетровщину та Полтавщину. У решті регіонів переважатиме суха повітряна маса, що забезпечить спокійні погодні умови.

У Києві середа обіцяє бути сухою і теплою. Температура вдень підніметься до +27 °C. Незважаючи на очікуване збільшення хмарності, значних опадів не передбачається.

“Хіба що південні хмари поділяться зі столицею хмарами, але не дощем”, — зауважила Наталка Діденко, підкресливши, що киянам варто очікувати на комфортну погоду.

Окрім того, експерти розповіли, якої погоди чекати вже найближчим часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.