Прогноз погоди в Україні на 16 серпня

Синоптики стверджують, що спека в Україні ще протримається якийсь час

Завтра, 16 серпня, синоптики прогнозують високу температуру та ясне небо, що підтверджує продовження літнього сезону з максимальною температурою до +32°С.

Про це розповідає MigNews із посиланням на дані «Укргідрометцентру».

Згідно з даними Укргідрометцентру, 16 серпня в Україні переважатиме суха та сонячна погода. Більшість регіонів насолоджуватиметься ясним небом і мінімальною хмарністю. Проте, невеликі локальні дощі можуть відвідати Закарпаття та Прикарпаття, але це не вплине суттєво на загальний теплий тренд.

Вночі температура в більшості регіонів коливатиметься від +15°С до +20°С, на півдні буде трохи тепліше — до +23°С. Вдень термометри покажуть 27-32°С, що створить ідеальні умови для літнього відпочинку на свіжому повітрі. У Карпатах, де температура зазвичай нижча, вночі очікується +10-15°С, а вдень повітря прогріється до +20-25°С.

Київ та Київська область також опиняться під впливом літньої спеки. В середу очікується невелика хмарність без опадів, з вітром змінних напрямків силою 3-8 м/с.

Нічна температура в столиці буде триматися в межах +18-20°С, а вдень температура підніметься до +30-32°С, забезпечуючи жарку атмосферу. Київська область відчує подібні температурні коливання, з температурою вдень від +27°С до +32°С.

Також стало відомо, як змінилася температура повітря у низці областей через антициклон Mashal.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.