Любовний гороскоп на жовтень 2024 року для всіх знаків Зодіаку: Діво, не бійся вразливості

Дізнайтеся, для кого місяць буде драматичним!

Любовний гороскоп на жовтень 2024 року допоможе вам подолати деякі перешкоди місяця, які обов’язково створять ті чи інші астрологічні події. Але не хвилюйтеся, уникнути конфліктів у парі буде можливо. Прислухайтеся до астрологів та їхніх прогнозів.

MigNews з’ясував, що жовтень 2024 стане особливим для деяких знаків Зодіаку, а комусь навіть вдасться зустріти своє кохання. Можливо, вам?

Любовний гороскоп на жовтень 2024 для Овна

Цього місяця ви вкладаєте всю душу в партнерські стосунки і не боїтеся бути відвертими з коханими – особливо на початку місяця. Відмовтеся від тих, хто витрачає ваш час або виснажує вашу енергію, і відкрийте своє серце для більш зрілих і довготривалих зв’язків.

Будьте ніжні із собою два тижні потому, оскільки повний місяць може підстьобнути невпевненість у стосунках. Постарайтеся не діяти імпульсивно, навіть якщо ви почуваєтеся вразливими і чутливими. У другій половині місяця з’явиться можливість заглибитися у стосунки з коханою людиною і стати ближчим. Знайдіть нові способи скрасити стосунки, якщо вам потрібно випустити пару після повного місяця.

Прогноз для Тельця

Романтична планета Венера – ваш космічний управитель – перебуватиме у вашій зоні партнерства до 17 жовтня. Якщо затемнення викличе якусь драму, у вас буде багато можливостей усе залагодити. Якщо ви шукаєте серйозніших стосунків із партнером, увімкніть свої чари 15 жовтня, перед повним місяцем. Можливо, вам вдасться зачарувати його.

17 жовтня Венера зануриться у ваш сектор інтимних стосунків, а кількома днями пізніше сезон Скорпіона осяє ваш дім стосунків. Уся друга половина місяця привнесе глибину у ваше любовне життя, тож відкрийте свої почуття, радять астрологи.

Любовний гороскоп на жовтень для Близнюків

Ви кокетливі за натурою, але цього місяця ви зможете продемонструвати всю свою чарівність. Сезон Терезів висвітлює вашу зону сексу і побачень, а затемнення 2 жовтня може надихнути вас на підвищення своїх стандартів. Більше не потрібно задовольнятися крихтами – якщо це не приносить задоволення, то це не для вас.

Романтична планета Венера почне висвітлювати ваш сектор партнерських стосунків разом із повним місяцем 17 жовтня, тож легковажна інтрижка може почати проявляти потенціал для зобов’язань. Якщо ви перебуваєте у стосунках, використовуйте тяжіння Венери, щоб зблизитися з партнером і привнести у ваш зв’язок більше романтики.

Прогноз для Рака

Амурна Венера перебуватиме у вашому секторі сексу і знайомств у першій половині жовтня, а хтивий Марс буде у вашому знаку весь місяць – все це створює передумови для палких осінніх романів. Ці дві планети-коханки утворюють чудовий трін із Сатурном, який прагне стабільності, під час затемнення 2 жовтня. Тому встановіть межі в наявних стосунках або, якщо ви самотні, шукайте відданих партнерів.

У середині місяця Венера поцілує мрійливий Нептун у вашому експансивному дев’ятому домі, тож романтика вируватиме, а кохання здаватиметься новою захопливою пригодою. Ви будете впевненіше проявляти себе на сцені знайомств і в спальні, коли 22 жовтня почнеться сезон Скорпіона. Отримайте задоволення, прийнявши свій темний і загадковий бік.

Любовний гороскоп на жовтень 2024 для Лева

Говоріть усе, що у вас на серці, під час затемнення 2 жовтня, бо стримування своїх справжніх почуттів призведе лише до образ у стосунках. Якщо ви готові бути вразливими, вірте, що ваші партнери побачать це і приймуть ваші слова зі співчуттям.

Повний місяць 17 жовтня наповнений активністю, і вам, можливо, захочеться піддатися своїм інстинктам. Амурна Венера того ж дня потрапляє у вашу зону пристрасті та знайомств. Тому, щойно драма повного місяця вляжеться, настане чудовий час, щоб повернути іскру в партнерські стосунки або почати спілкуватися з новими людьми.

Прогноз для Діви

Початок місяця – найкращий час, щоб досліджувати задоволення, чи то поодинці, чи то з кимось особливим. Якщо ви хочете поговорити з партнером про те, що вас приваблює, або поговорити відверто, перший тиждень місяця – найкращий час. Заплануйте вечір побачення на середину місяця, коли в повітрі витатимуть флірт і романтичні настрої.

Повний місяць 17 жовтня може пробудити глибоко вкорінену невпевненість у собі, але немає причин боятися вразливості. Якщо вам буде комфортно відчувати свої почуття, це тільки зблизить вас із вашими коханими.

Любовний гороскоп на жовтень 2024 для Терезів

Зараз ви вчитеся поважати свої потреби у стосунках, і сонячне затемнення у вашому знаку 2 жовтня підштовхне вас до глибшої подорожі. Зосередьтеся на тому, щоб відпустити догоджання людям і розставити пріоритети у своїх бажаннях.

Драматичний повний місяць, який відбудеться двома тижнями пізніше, потрапить у зону ваших стосунків і підніме всі види інтенсивності. Пам’ятайте, що невеликий конфлікт – це не кінець світу. На щастя, того ж дня у вашому секторі спілкування запалиться велелюбна Венера, тож ви зможете вмовити практично будь-кого.

Прогноз для Скорпіона

Ваша аура зараз неперевершена, оскільки романтична планета Венера перебуває у вашому знаку в першій половині місяця, благословляючи вас своєю непереборною чарівністю і привабливістю. Сила зваблювання може стати в пригоді вам як на самоті, так і в партнерстві. Перший тиждень жовтня чудово підходить для встановлення кордонів у стосунках, особливо на тлі хаосу затемнення. А ось середина місяця більше підходить для мрійливих побачень і занурення в лавандовий серпанок.

22 жовтня починається сезон ваших днів народження, тож заплануйте що-небудь авантюрне з коханою людиною або ризикніть закохатися, якщо ви самотні. До цього часу Венера увійде у ваш чуттєвий другий дім, тож віддайте перевагу задоволенням і будьте трохи гедоністами.

Любовний гороскоп на жовтень 2024 для Стрільця

У першій половині місяця вам може пощастити, і ви зустрінете когось особливого у своїй команді. Тож будьте напоготові в очікуванні нових гарячих зв’язків. Якщо ви пов’язані один з одним, це чудовий час, щоб включити партнера у свою групу друзів і запланувати більше соціальних побачень.

Повний місяць 17 жовтня має велике значення, оскільки він потрапляє в зону задоволення вашої карти і просить вас відпустити все, що заважає добре провести час. Залучити бажане буде легко, оскільки того самого дня у ваш знак увійде романтична Венера, яка увімкне ваш спокусливий шарм на повну потужність до кінця місяця.

Прогноз для Козерога

Якщо ви хочете перейти до наступного кроку у взаєминах із партнером або спробувати серйозніші стосунки з інтрижкою, цей місяць – ваш шанс почати діяти, адже сміливий і хтивий Марс весь місяць перебуває в зоні ваших стосунків. Перший тиждень жовтня – дуже вдалий час для дій, чи то встановлення кордонів, чи то перший крок.

Повний місяць 17 жовтня може бути трохи напруженим, і вам може здатися, що ваше любовне життя втягнуте в інші драми. У другій половині місяця знайдіть упевненість у собі і вірте у свою здатність вирішувати будь-які проблеми.

Любовний гороскоп на жовтень 2024 для Водолія

Цього місяця в повітрі витає дух пригод, тож, можливо, настав час вийти із зони комфорту в коханні. Затемнення 2 жовтня змінить ваш світогляд, спонукаючи вас до нестандартного мислення у стосунках.

У середині місяця ви зможете отримати задоволення від пошуків, оскільки і Сонце, і кокетливий Меркурій цілуватимуть щасливий Юпітер у вашій зоні сексу і побачень. Зараз саме час дозволити своєму серцю вести вас за собою і дозволити пристрасті освітлювати ваш шлях. Різноманітність – приправа до життя, і зараз це стосується і вашого любовного життя.

Прогноз для Риб

Цей місяць сповнений магічними вирівнюваннями, які запалять ваше серце романтикою, і почнеться він з інтимного й емоційного сонячного затемнення 2 жовтня. Вам не чужа вразливість. Але це шанс притулитися і показати м’якший бік своїм коханим. Амурна Венера і хтивий Марс цього тижня поцілують серйозний Сатурн у вашому знаку, тож, якщо вам потрібно встановити межі у стосунках, зараз сприятливий час.

Середина місяця – це час для метеликів у животі, оскільки мрійливий Нептун у вашому знаку взаємодіятиме з Венерою у вашому секторі пригод. Любов зараз не знає кордонів! Сезон Скорпіона активізує ту саму частину вашої карти, тож зробіть стрибок віри.

А що щодо грошей? Чи розбагатієте ви цього місяця? Ми також ділилися фінансовим гороскопом на жовтень 2024.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.