Американського туриста, який 10 днів провів у дикому лісі, знайшли живим

Відчайдушна пригода туриста Лукаса із США.

34-річний Лукас, американський турист, опинився в центрі драматичної історії виживання після того, як загубився під час походу по холмам Санта-Круз в Каліфорнії. Вирушивши в подорож 11 червня, він мав із собою лише ліхтарик і складний ніж. Як пише Mignews, спершу все йшло за планом, але незабаром Лукас втратив орієнтири і остаточно заблукав у дикій місцевості.

Майже десять днів Лукас блукав по лісі, сподіваючись знайти дорогу назад. Його щоденна їжа складалася з диких ягід, а воду він збирав у власні чоботи. На ночівлю турист влаштовувався на імпровізованій ліжку з листя, яку змайстрував сам. Одна з найбільш захоплюючих і страшних частин його пригоди була зустріч з гірським левом, який слідував за ним на відстані.

“За мною слідував гірський лев, але він був спокійним. Він тримався на відстані. Після перших п’яти днів я почав розуміти, що влип по вуха. Кожен день я думав про те, що хочу буріто і тако. Я намагався весь цей час не хвилюватися”, — поділився Лукас в інтерв’ю телеканалу CNN. Його рішучість і спокійний підхід до ситуації допомогли йому вижити в екстремальних умовах.

Лукаса знайшли через десять днів після зникнення завдяки використанню безпілотника. Його виявили біля водоспаду, повністю виснаженого, але живого. Чудом, він отримав лише легкі травми, незважаючи на тривалість і складність випробувань, які йому довелося пережити.

Занубленого туриста виявили недалеко від того місця, де його бачили в останній раз. Проте лісові пожежі, що охопили цей район, знищили знайомі орієнтири, якими він звик користуватися. Це значно ускладнило його можливість знайти дорогу назад.

Раніше ми писали, що в Пакистані аномальна спека: температура перевищила 52 градуси Цельсія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *