Байден захворів на COVID. Як це вплине на його шанси перемогти на виборах?

Президент Байден отримав позитивний результат на COVID.

Джо Байден отримав позитивний результат тесту на COVID-19 і зараз перебуває на самоізоляції в Делавері, пише MigNews з посиланням на джерело Firstpost.com. Тепер його боротьба за Білий дім під загрозою. Захворювання не тільки виводить його з передвиборчої кампанії, але й повертає його здоров’я в центр уваги.

Байден захворів на COVID у середу під час кампанії в Лас-Вегасі, йдеться в заяві Білого дому. Лікар Кевін О’Коннор каже, що він скаржився на нежить, кашель і загальне нездужання.

Ця новина з’явилася в той момент, коли багато демократів підняли питання про те, чи 81-річний Байден ще має все необхідне, щоб балотуватися на другий термін.

Джо вже отримав дозу противірусного препарату  Паксловід. Примітно, що це боротьба Байдена з вірусом не перша. Він вперше захворів на COVID 21 липня 2022 року та мав легкі симптоми.

Як це вплине на його шанси перемогти на виборах?

Діагноз COVID-19 у Байдена на даний момент, завдасть йому шкоди, оскільки це виведе його з передвиборної кампанії. Він був готовий виступити перед профспілкою, що представляє латиноамериканських робітників — величезну базу виборців для демократів, — але зараз скасував цей захід.

Хоча промова на конференції була не передвиборчою подією, а подією в Білому домі, очікувалося, що президент використає її як можливість зміцнити підтримку латиноамериканців.

Позитивний тест на COVID у Джо також знову привертає увагу до його здоров’я. Його численні словесні промахи, а також поразка під час дебатів поставили багатьох під сумнів, чи здатний він у свої роки впоратися з тиском передвиборчої кампанії, а також зі своїм психічним станом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.