Site icon Медіа Інформаційний Гід

Трамп зробив новий прогноз щодо Третьої світової війни

Стрілянина по Трампу: що відомо про напад і підозрюваного

Стрілянина по Трампу: що відомо про напад і підозрюваного. Джерело: Taxfoundation.org.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп зробив тривожний прогноз, заявивши, що Третя світова війна може розпочатися вже протягом наступних трьох-чотирьох місяців.

Про це розповідає MigNews із посиланням на PolitExpert.net

Політик пов’язав можливість глобального конфлікту з діями нинішньої адміністрації США та ситуацією в Україні. Його коментарі прозвучали під час мітингу у Каліфорнії, викликавши значний суспільний резонанс.

«Я дійсно турбуюся про наступні три, три з половиною чи чотири місяці. Ми опинимося у світовій війні через людей, які зараз нами керують», – підкреслив Трамп у своїй промові.

Ця заява Трампа перегукується з його попередніми висловлюваннями. Ще влітку він зазначав, що конфлікти на Близькому Сході можуть загостритися та призвести до Третьої світової війни, якщо він не здобуде перемогу на президентських виборах 2024 року.

Колишній президент запевнив, що у разі своєї перемоги він готовий взяти на себе відповідальність за врегулювання конфлікту в Україні. На його думку, політичні рішення чинної адміністрації США лише посилюють нестабільність у світі.

«Я зможу врегулювати війну в Україні та зупинити хаос на Близькому Сході», – заявив Трамп під час виступу.

Такі слова викликають дискусії серед експертів щодо можливого сценарію врегулювання війни та змін у геополітичній стратегії США у разі повернення Трампа до влади. Близький Схід залишається ще однією гарячою точкою, яку Трамп обіцяє стабілізувати, але без чіткої конкретизації своїх планів.

На цьому фоні Байден потужно звернувся до Трампа щодо шторму у США.

Вийти з мобільної версії сайту