Site icon Медіа Інформаційний Гід

Пєсков заявив, що Росія вивчатиме план перемоги Зеленського

Дмитро Пєсков прокоментував план Зеленського

Пєсков заявив, що Росія вивчатиме план перемоги Зеленського

Речник президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував нещодавні повідомлення про план перемоги України, який президент Володимир Зеленський планує представити президенту США Джо Байдену цього місяця.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на «РБК-Україна».

За словами Пєскова, Росія поки не займається детальним аналізом даних, які з’являються в ЗМІ, оскільки вважає їх ненадійними та суперечливими. Він зазначив, що для повного розуміння позиції української сторони Росія чекатиме на офіційні заяви.

“Ми думаємо, що не можна займатися будь-якою аналітичною справою, спираючись на відомості у ЗМІ. Якщо колись за офіційними джерелами з’являтиметься якась інформація, ми, звісно ж, уважно вивчимо… Поки ж дуже багато різної, зокрема суперечливої, інформації, недостовірної. Ми до цього ставимося дуже стримано”, – зазначив Пєсков.

У свою чергу, Президент України Володимир Зеленський нещодавно анонсував, що планує представити план перемоги України президенту США Джо Байдену в рамках свого візиту до Сполучених Штатів.

За інформацією, план також буде презентовано іншим політичним діячам США, включно з двома кандидатами на президентські вибори. Цей крок має вирішальне значення для майбутньої підтримки України, оскільки відгук від американських союзників дозволить Києву оцінити, чи готовий Захід активно допомагати Україні в досягненні повної перемоги над російським агресором.

Зеленський підкреслив, що для України важливо дізнатися, чи готові її партнери підтримувати її стратегію до повної перемоги, або ж Захід прагне лише стримувати дії Кремля. Це питання стане ключовим у подальших переговорах між Києвом і його союзниками.

Окрім того, розвідка Британії доповіла про те, чи зможе Путін збільшити армію Росії на 180 000 осіб.

Вийти з мобільної версії сайту