Site icon Медіа Інформаційний Гід

Ніколи не виходити заміж і пити пиво щодня: 105-річна британська бабуся розкрила секрет довголіття

Ніколи не виходити заміж і пити пиво щодня: 105-річна британська бабуся розкрила секрет довголіття

Ніколи не виходити заміж і пити пиво щодня: 105-річна британська бабуся розкрила секрет довголіття. Джерело: Daily Mail.

Мешканка будинку престарілих у Челтнемі відсвяткувала своє 105-річчя з друзями та співмешканцями, випивши холодного пива, пише MigNews з посиланням на джерело Daily Mail.

Кетлін Хеннінгс відзначила важливу подію з близькими та своїм улюбленим напоєм у Care UK’s Sandfields Care Home, Глостершир, 2 жовтня. 

Згадуючи про свої щасливі роки, Кетлін розкрила свою таємну формулу, як прожити довге та насичене життя, оскільки вона порадила: «Пий пиво і не виходь заміж!».

Кетлін народилася в Лондоні в 1919 році, виросла в районі Брікстон, де згодом почала успішну кар’єру бухгалтера. Вона згадує, як проводила вечори, танцюючи біля Ковент-Гардена, і регулярно відвідувала Королівський оперний театр, щоб подивитися оперу та балет.

Проживши в Лондоні протягом Другої світової війни та прагнучи тихого сільського життя, Кетлін переїхала в Котсуолд разом зі своєю матір’ю, братом Чарлі та таксою Расті.  

Кетлін вперше познайомили з пивом у віці 18 років її батьки. Менш ніж через дев’ять десятиліть цей напій став улюбленим напоєм Кетлін, і вона вважає, що регулярне вживання допомогло їй досягти неймовірного віку 105 років.

До речі, нещодавнє дослідження показало, що алкоголь призводить до 6 видів раку.

Вийти з мобільної версії сайту