Site icon Медіа Інформаційний Гід

Українські дрони успішно атакували російські аеродроми Борисоглєбськ, Балтімор і Саваслейка. Подробиці атаки і відео

Дрони України зуміли поцілити саме в ціль

Українські дрони успішно атакували російські аеродроми Борисоглєбськ, Балтімор і Саваслейка. Подробиці атаки і відео

Стало відомо, що вночі українські дрони здійснили серію влучних атак на ключові російські військові об’єкти, розташовані далеко від лінії фронту.

Про цю інформацию повідомляє MigNews із посиланням на «ФАКТИ».

Відзначається, що удар був завданий по стратегічних аеродромах Борисоглєбськ, Балтимор і Саваслейка — місцях, де базуються сучасні літаки російської авіації, такі як «МіГ-31К» та «Су-34».

Ситуація у Саваслейку

Саваслейка стала головною ціллю українських дронів. Ця база, де знаходяться стратегічні МіГ-31К, які здатні нести високоточні ракети, була атакована більш ніж десятьма безпілотниками. Вибухи, що пролунали на базі, спричинили шок серед місцевих жителів, які негайно почали повідомляти про це в соцмережах.

У свою чергу, губернатор Нижньогородської області Гліб Нікітін намагався заспокоїти громадськість, заявивши, що сили ППО та радіоелектронної боротьби активно протидіють атаці. Однак, реальні наслідки удару, які залишаються невідомими, свідчать про серйозність ситуації.

Ситуація у Воронезському регіоні

Аеродроми Балтимор та Борисоглєбськ, розташовані у Воронезькій області, також стали цілями українських атак. Місцеві жителі описують хаос, що виник після серії вибухів. Пожежі охопили військовий аеродром Борисоглєбськ, а рух транспорту в одному із сусідніх сіл був повністю зупинений.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв намагався зберегти обличчя перед своїми громадянами, заявляючи, що більшість дронів було знищено. Проте, реальні масштаби пошкоджень, включаючи зруйновані житлові будинки, господарські споруди та пошкоджений транспорт, свідчать про значно серйозніші наслідки.

Вибухи по всій Росії

Атаки українських дронів виявилися не обмеженими лише Воронезькою та Нижньогородською областями. Вибухи були зафіксовані також у Курській, Орловській та Бєлгородській областях, що підкреслює безпрецедентний характер цієї операції.

У свою чергу, у ЗСУ є ще й досягнення у самій Україні – стало відомо, скільки за нічну атаку РФ вдалося знищити повітряних цілей.

Вийти з мобільної версії сайту