Ранкова атака РФ на Київ: масштаби удару та його наслідки

У трех районах столиці зафіксовано падіння уламків.

Сьогодні вранці, приблизно о 08:30, російські війська завдали ракетного удару по столиці України – Києву. За попередньою інформацією, противник застосував аеробалістичні ракети типу Х-47М2 «Кинджал», запущені з винищувачів МіГ-31К. Повітряна оборона міста працювала оперативно, і всі повітряні цілі було успішно знищено, пише MigNews. Про це повідомив Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

У результаті збиття ракет уламки впали у трьох районах Києва – Солом’янському, Голосіївському та Шевченківському. Найбільші пошкодження зафіксовані у Солом’янському районі, де уламки зачепили покрівлю багатоповерхового будинку, дах супермаркету, територію школи та кілька відкритих ділянок.

У Голосіївському районі уламки пошкодили дах автомобіля та впали на відкритій території. Попередньо постраждалих немає.

У Шевченківському районі також зафіксовано падіння уламків на відкритій території, проте, за останніми даними, випадків травмувань не було.

На місцях інцидентів працюють всі оперативні служби. На цей момент жертв та постраждалих внаслідок ракетної атаки не зафіксовано.

Схоже, рф серйозно націлилась на столицю, бо останнім часом Київ майже не кожного дня відбивається від повітряних цілей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.