Прогноз погоди в Україні на неділю, 4 серпня: очікуються опади у всіх регіонах

На неділю, 4 серпня, синоптики прогнозують значне погіршення погодних умов в усіх регіонах України.

Незалежно від місця проживання, жителі країни можуть очікувати дощі різної інтенсивності, пише MigNews. Зокрема, в Одеській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській і Харківській областях прогнозуються помірні дощі з грозами. На решті території України дощі будуть короткочасними, що може створити деякі незручності для місцевих мешканців.

Температурний режим у південних регіонах

Температура повітря в Одеській, Миколаївській і Дніпропетровській областях вдень становитиме від +25 до +28 градусів Цельсія. У нічний час стовпчики термометрів опустяться до +18…+21 градуса. Такі погодні умови дозволяють насолоджуватися теплом, але можливі опади можуть дещо зіпсувати плани на відпочинок.

Інші південні та східні регіони країни очікують теплішу погоду. Температура вдень підніметься до +28…+31 градуса, а вночі знизиться до +19…+22 градусів. Це ідеальний час для пляжного відпочинку, але не варто забувати про можливі грози.

Центральні, північні та західні області: комфортна температура

У центральних, північних і західних областях України очікується комфортна температура повітря. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +23 до +25 градусів Цельсія, а вночі температура знизиться до +14…+16 градусів. Така погода є сприятливою для прогулянок та активного відпочинку на природі, хоча короткочасні дощі можуть внести свої корективи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.