Медіа Інформаційний Гід

КМІС продемонстрував, наскільки українці хочуть виїхати з держави: соцопитування та графік

Прогноз погоди в Україні на 28 серпня: спека все ще затримається

Згідно з результатами останнього соціологічного дослідження, проведеного серед українців, 79% опитаних не переїхали б до США чи країн Європи, навіть за умови надання громадянства.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на офіційний сайт КМІСу.

Вищезазначений показник свідчить про високий рівень патріотизму та відданість рідній країні серед населення, попри складні політичні та економічні умови. Цікаво, що рішення залишитися в Україні демонструють як чоловіки, так і жінки.

70% чоловіків і 80% жінок зазначили, що не мають наміру залишати батьківщину. Однак певна частка населення все ж розглядає можливість еміграції. Виїхати за кордон готові 27% чоловіків і 18% жінок.

Це може свідчити про те, що хоча більшість громадян бажають залишатися в Україні, існує певний прошарок населення, який розглядає еміграцію як альтернативу, можливо, у зв’язку з економічними перспективами або особистими обставинами.

Такі результати дослідження підкреслюють важливість розробки національної стратегії, яка б підтримувала розвиток країни та створювала умови для покращення життя громадян, щоб ще більше українців не відчували потреби шукати кращого життя за кордоном.

Тим часом Росія продовжує терор мирного населення: вже був анонсований новий удар окупантів по дитячому садочку.

Вийти з мобільної версії сайту