Медіа Інформаційний Гід

Як зробити сторіс в Instagram із кількох фото за 10 секунд

Instagram постійно пропонує безліч функцій для поліпшення відображення ваших історій, включно зі стікерами та інструментами компонування, Джерело: pexels.com

Instagram вражає своїми інтерактивними можливостями для створення сторіс – від цікавих макетів і химерних GIF-файлів до приголомшливих музичних композицій і багато чого іншого. Тож, якщо ви все ще завантажуєте по одній фотографії в історію без будь-яких поліпшень, настав час змінити свою гру. Чи хочете ви поділитися своєю відпускною фотозбіркою, серією OOTD або крихтами «життя останнім часом», є простий спосіб, як зробити сторіс в Instagram із кількох фото.

MigNews поділиться з вами 3 найшвидшими з них, щоб ви обрали для себе той, що більше вам підходить.

Як зробити сторіс в Instagram із кількох фото: використання фотостікерів в Instagram

Як зробити сторіс в Instagram із кількох фото за 10 секунд
Ви можете скористатися внутрішніми функціями інстаграм або сторонніми застоунками для створення дивовижних дизайнів сторіс, Джерело: pexels.com

Ви можете накласти додаткові фотографії на фонове зображення в Instagram за допомогою функції фотостікерів. Ця функція дає змогу регулювати розмір і положення фотографій, повертати їх для створення художнього ефекту і багато іншого. Ось як її використовувати:

Варіант 2: використання функції макета Instagram

В Instagram є функція макета для історій, за допомогою якої ви можете розташувати свої знімки в декількох варіантах сітки.

Як зробити сторіс в Instagram із кількох фото: використання сторонніх застосунків

Якщо ви хочете зробити щось унікальне, що виходить за рамки базових колажів Instagram, у вашому розпорядженні безліч сторонніх застосунків для редагування фотографій. Погляньте:

Як дізнатися, що вас обмежили в Інстаграм у 2024? Ось кілька обхідних шляхів і простих секретів.

Вийти з мобільної версії сайту