Site icon Медіа Інформаційний Гід

Як зрозуміти, що тебе обмежили в Instagram у 2024? Прості кроки

Як зрозуміти, що тебе обмежили в Instagram у 2024? Прості кроки

Обмеження профілю в інсті це не те саме, що і блокування, Джерело: pexels.com

Багато користувачів в Instagram задаються питанням, як зрозуміти, що тебе обмежили в Instagram. Але це досить складно. На відміну від опції блокування, обмеження в Instagram не обмежує ваш доступ до профілю людини. І ви можете продовжувати переглядати її контент, а також писати їй звичайні повідомлення, не знаючи, що ви обмежені. Чи не так?

Що ж, у цій статті MigNews познайомить вас із деякими лайфхаками і трюками про те, як дізнатися, що хтось обмежив вас у своєму акаунті Instagram.

Ось що відбувається, якщо користувач обмежив ваш обліковий запис

Перш ніж перейти до розгляду ознак того, що хтось обмежив ваш обліковий запис, давайте дізнаємося, що відбувається, коли хтось обмежує вас.

Як зрозуміти, що тебе обмежили в Instagram

  1. Залиште коментар до посту користувача і перевірте його з іншого акаунта. Цей трюк працює завжди. Якщо користувач обмежив ваш акаунт в Instagram, то ваш коментар не буде одразу відображатися в пості. Тому, прокоментувавши його пост, ви можете використовувати другий акаунт або акаунт друга, щоб перевірити, чи видно коментар. Робити це потрібно дуже швидко, не даючи користувачеві часу схвалити ваш коментар. Якщо ви бачите коментар з іншого акаунта, то, найімовірніше, обмеження не діють. Але якщо ні, ви знаєте відповідь.
  2. Перевірте, як довго вони відповідають на ваші повідомлення DM. Ще один спосіб перевірити, чи не наклали на вас обмеження, – надіслати повідомлення користувачеві. Якщо він справді наклав на вас обмеження, всі ваші повідомлення потраплять до розділу «Запити на повідомлення», і він не отримуватиме сповіщення про ваші DM. Це означає, що їм знадобиться набагато більше часу, щоб відповісти вам. Тому, якщо людина постійно тягне час, щоб відповісти вам, або активно публікує у своїй стрічці історії, ролики та фотографії, не відповідаючи на ваші повідомлення, – прийміть це як ознаку того, що на вас накладено обмеження.
  3. Слідкуйте за їхньою активністю. Якщо хтось наклав на вас обмеження, ви не зможете побачити його онлайн-статус або останнє відвідування. Так, якщо раніше ви могли переглядати його статус активності, а тепер він повністю зник, є ймовірність, що на вас накладено обмеження. Однак це також може означати, що вони вимкнули опцію «Показувати статус активності» у своєму профілі, і ніхто не може відстежувати їхню присутність у мережі.

Зверніть увагу: щоб переглянути статус активності іншого користувача, необхідно увімкнути і свій статус активності. Для цього перейдіть у налаштування і натисніть кнопку «Конфіденційність». Тепер виберіть опцію «Статус активності» і ввімкніть тумблер «Показувати статус активності».

І нарешті, якщо хтось справді заборонив вам доступ до свого акаунту в Instagram, краще не чіплятися до нього постійно. Поважайте простір інших користувачів і не порушуйте правила спільноти Instagram.

Як довго людина може залишатися обмеженою в Instagram?

Ви можете обмежувати когось в Instagram стільки, скільки захочете. Вони будуть розблоковані тільки тоді, коли ви вирішите це зробити.

Хочете дізнатися, чи є у користувача інші акаунти в Instagram? Тут ми ділилися секретами, як це зробити.

Вийти з мобільної версії сайту