Як зробити сторіс в Instagram із кількох фото за 10 секунд

Нехай ваш контент в Інстаграм стане ще цікавішим!

Instagram вражає своїми інтерактивними можливостями для створення сторіс – від цікавих макетів і химерних GIF-файлів до приголомшливих музичних композицій і багато чого іншого. Тож, якщо ви все ще завантажуєте по одній фотографії в історію без будь-яких поліпшень, настав час змінити свою гру. Чи хочете ви поділитися своєю відпускною фотозбіркою, серією OOTD або крихтами «життя останнім часом», є простий спосіб, як зробити сторіс в Instagram із кількох фото.

MigNews поділиться з вами 3 найшвидшими з них, щоб ви обрали для себе той, що більше вам підходить.

Як зробити сторіс в Instagram із кількох фото: використання фотостікерів в Instagram

Як зробити сторіс в Instagram із кількох фото за 10 секунд
Ви можете скористатися внутрішніми функціями інстаграм або сторонніми застоунками для створення дивовижних дизайнів сторіс, Джерело: pexels.com

Ви можете накласти додаткові фотографії на фонове зображення в Instagram за допомогою функції фотостікерів. Ця функція дає змогу регулювати розмір і положення фотографій, повертати їх для створення художнього ефекту і багато іншого. Ось як її використовувати:

  • Відкрийте сторінку Stories на головному екрані та створіть базове зображення/відео.
  • Натисніть на значок «Стікери» в правому верхньому кутку і виберіть фотостікер.
  • Перегляньте свою галерею і виберіть додаткове зображення, яке ви хочете включити. Повторюйте цей процес, поки не додасте всі зображення.
  • Тепер ви можете перетягувати, змінювати розмір і повертати зображення на свій розсуд. Після цього натисніть кнопку «Поділитися», і вашу історію буде завантажено.

Варіант 2: використання функції макета Instagram

В Instagram є функція макета для історій, за допомогою якої ви можете розташувати свої знімки в декількох варіантах сітки.

  • Відкрийте сторінку Stories з головної сторінки і натисніть на опцію камери.
  • Виберіть сітку макета, що з’явилася в лівій частині екрана. Виберіть опцію «Змінити сітку», щоб вибрати один із варіантів колажу.
  • Тепер виберіть опцію «Фотографії» в лівому нижньому кутку і почніть вставляти зображення одне за одним.
  • Коли все буде готово, натисніть кнопку «Поділитися».

Як зробити сторіс в Instagram із кількох фото: використання сторонніх застосунків

Якщо ви хочете зробити щось унікальне, що виходить за рамки базових колажів Instagram, у вашому розпорядженні безліч сторонніх застосунків для редагування фотографій. Погляньте:

  • Canva. Безкоштовний застосунок для графічного дизайну, що дає змогу створювати модні макети для Instagram. У Canva є тисячі готових шаблонів для компонування кількох фотографій.
  • Google Фото. Багато хто з нас використовує Google Фото для зберігання дорогоцінних моментів. Але чи знаєте ви, що цей застосунок може допомогти вам створювати макети і колажі для Instagram?
  • Інші безкоштовні фоторедактори. Багато сторонніх застосунків для редагування фотографій, як-от Fotor, Mojo і PhotoDirector, пропонують низку цікавих варіантів компонування для історій Instagram.

Як дізнатися, що вас обмежили в Інстаграм у 2024? Ось кілька обхідних шляхів і простих секретів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.