Realme представив зарядний пристрій, який повністю заряджає телефон за 4 хвилини

За одну хвилину він може зарядити пристрій до 26% потужності.

У середу (14 серпня 2024 року) Realme представила свою технологію швидкої зарядки потужністю 320 Вт, пише MigNews з посиланням на джерело Talkandroid.com. Китайський виробник смартфонів також оголосив про запуск номерної серії Realme 13 5G, запланованою на кінець цього місяця або на початок вересня.

Realme був одним із перших брендів, які також запропонували зарядку на 240 Вт, випустивши GT 3 минулого року.

Realme стверджує, що новий швидкий зарядний пристрій потужністю 320 Вт може повністю зарядити телефон всього за 4 хвилини 30 секунд.

За одну хвилину він може зарядити пристрій до 26% ємності, і потрібно менше двох хвилин, щоб зарядити телефон до понад 50%.

Бренд також представив складений акумулятор ємністю 4420 мАг. Ця чотирьохелементна батарея складається з чотирьох окремих елементів, які можна заряджати одночасно. Кожна комірка має товщину менше 3 мм, що забезпечує збільшення ємності на 10% у порівнянні з традиційними конструкціями.

Щоб вирішити питання безпеки під час зарядки високої потужності, компанія представила трансформатор напруги «AirGap», який забезпечує безконтактне електромагнітне перетворення для смартфонів.

У разі серйозних несправностей, таких як збої в ланцюзі, він гарантує, що висока напруга залишається ізольованою від батареї, створюючи практично безризикове з’єднання для зарядки, стверджує Realme. Він знижує напругу лише до 20 В, щоб захистити батарею, дозволяючи 320 Вт SuperSonic Charge досягти ефективності приблизно 98%.

Дізнайтесь, як за допомогою iPhone зрозуміти, що означають знаки на етикетці одягу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.