Monobank запускає власний маркетплейс: які товари ви зможете придбати?

Monobank продовжує вдосконалювати свої сервіси.

У банківському застосунку Monobank з’явився новий розділ – маркет, на що звернув увагу фінтех-журналіст, тестувальник та маркетолог Артем Бобок, пише MigNews.

Він зазначив:

Monobank неочікувано запустив в додатку маркет – пропонує купувати електроніку у розстрочку з безкоштовною доставкою.

У новому маркеті від Monobank користувачі знайдуть понад 20 тисяч товарів, розділених на три основні категорії: гаджети, електроніка та комп’ютерна техніка. Кожен товар можна придбати частинами без відсотків, що робить покупки більш доступними.

У маркеті представлені пропозиції від перевірених магазинів-партнерів, а процес замовлення займає всього одну хвилину, що суттєво економить час користувачів.

Щоб отримати доступ до нового розділу, користувачам потрібно оновити застосунок та перейти на новий дизайн. Маркет можна знайти у нижньому меню на головному екрані застосунку.

Олег Гороховський, співзасновник Monobank, оголосив, що реліз маркета відбудеться 21 жовтня.

Він зазначив, що новий сервіс, під назвою «market by mono», є спробою зробити щось особливе в e-commerce:

Судити його суворо відразу, звичайно, не варто – він ще зовсім малюк і попереду довгий, складний шлях. Ми хочемо дати клієнтам те, що вони очікують від сервісу – простоту, впевненість, економію часу та гарне ставлення до себе.

Гороховський також підкреслив, що усі товари в маркеті можна буде купити за програмою «Покупка частинами». Партнери отримають тарифи, що будуть в 3-5 разів нижчими, ніж у конкурентів.

На старті у маркеті будуть три категорії товарів, але в майбутньому планується розширити асортимент.

Цей запуск стає частиною стратегії Monobank, спрямованої на покращення досвіду користувачів. Раніше компанія оголосила про запуск послуги «Групові витрати», що дозволяє розділяти чек між кількома людьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.