Майкл Сейлор прогнозує біткоїн по $8 мільйонів: Чому це можливо?

За його словами, кожен отримує біткоїни за тією вартістю, яку заслужив. Сейлор зізнався, що колись вважав біткоїн лише активом з онлайн-гемблінгу і помилявся, передбачаючи його занепад, повідомляє “M.I.G.“.

Майкл Сейлор підкреслив, що навіть коли курс біткоїна досягне $900,000, знайдуться скептики, які стверджуватимуть, що криптовалюта переоцінена і її ціна обвалиться. Проте, за словами підприємця, коли BTC зросте до $8 мільйонів, ці ж люди будуть готові купувати за такою ціною, оскільки заслужили її через своє невір’я в перспективи біткоїна.

Голова MicroStrategy наголосив, що біткоїн слід вважати одним з найнадійніших активів на сьогоднішній день. Він знову підтвердив свою думку, що запуск спотових ETF-ETH став потужним стимулом для першої криптовалюти.

На питання журналістів про те, чи варто інвесторам зараз продавати біткоїни, Сейлор відповів, що наразі у актива немає фундаментальних каталізаторів для зростання. Проте в майбутньому слід очікувати підвищення вартості BTC. За словами Майкла Сейлора, ті, хто виявлять терпіння, зможуть отримати значні прибутки від володіння цифровим золотом.

Зараз курс біткоїна знаходиться нижче $66,000, але аналітики прогнозують настання бичачого тренду в середньостроковій перспективі.

Нагадаємо, що згідно прогнозу Notcoin має подорожчати до 2030 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.