Комбо-карти від Піксель Тап – оновлення на 8 липня

Ваш гід по комбо-картам PixelTap для 8 липня у світі PixelVerse.

Привіт, дорогі шанувальники Pixeltap! Сьогодні 8 липня ми з вами знову поринаємо у дивовижний світ клікера PixelTap, який щодня приносить нові сюрпризи та можливості для виграшу. Про це інформує сайт “M.I.G.“.

Щоденні комбо-карти Pixeltap від Pixelverse на 8 липня

Щоденне комбо – це ваша можливість здобути унікальні бонуси та відкрити нові горизонти у грі. На сьогоднішній день ми підготували для вас спеціальний набір карт, які допоможуть розблокувати щоденний комбо-бонус. Використовуйте наведені нижче карти для досягнення максимального результату:

Піксель персонажі, які приносять по 25% успіху кожен.
  • Рожевий космонавт у бойовій броні
  • Песик-самурай у футуристичному костюмі
  • Кібер-котик з райдужним хвостом
  • Зелений космонавт з блакитним шоломом

Відеоінструкції – допомога в будь-який момент

Якщо ви ще не знаєте, як правильно вибрати та вставити щоденні комбо-карти, не хвилюйтеся! Ми підготували для вас відеокерівництво. Завітайте на канал YouTube @kaketosdelanocom, де щодня виходять нові відео з актуальними комбінаціями та детальними інструкціями. Все, що вам потрібно, – це кілька хвилин вашого часу і трохи уважності.

Як розблокувати бонуси Pixelverse?

Розблокування щоденного бонусу комбо – це не складніше, ніж приготування чашки кави. У грі вам потрібно зайти на вкладку «нагороди» та обрати серед доступних карт. Далі натисніть на кнопку «Щоденне комбо», і ви потрапите на сторінку з набором з 15 різних монстрів. Все, що потрібно зробити – це перетягнути або натиснути і відпустити правильний символ у правильному порядку. І ось він, ваш бонус!

Інші можливості заробітку в ігрових світах

PixelVerse – не єдина платформа, яка пропонує можливості для заробітку. Варті уваги також на BlumMemeFiYesCoinTapSwap,  Hamster KombatHarvest MOONCatizenNear WalletAvacoin. Ці платформи приваблюють геймерів своїми інноваційними підходами та вигідними пропозиціями. Якщо ви хочете урізноманітнити свій ігровий досвід, обов’язково зверніть на них увагу.

Майбутній лістинг токенів $PXLTP

А тепер до гарячих новин – токени $PXLTP незабаром з’являться на відомих криптовалютних біржах, таких як ByBitBingXKUCOINBINANCEOKXGateIOWhiteBit. Це не тільки підвищить ліквідність токену, але й зробить його популярнішим серед інвесторів та гравців. З нетерпінням чекаємо на нові можливості, які відкриє цей лістинг для всіх нас.

Залишайтеся з нами, слідкуйте за оновленнями і не пропускайте шансів здобути свої перемоги в PixelVerse!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.