В Німеччині загорілося колесо огляду на фестивалі Highfield біля Лейпцига

30 людей отримали травми серед постраждалих глядачі та поліцейські.

На фестивалі Highfield, що проходив поблизу Лейпцига, в суботу ввечері сталася пожежа на різенраді, що призвела до травмування 30 осіб, з яких двоє отримали серйозні травми. За свідченнями очевидців, полум’я охопило дві кабінки для пасажирів, пише MigNews з посиланням на соцмережі Twitter (X).

Пожежа спалахнула близько 21:00. Учасників поступово евакуювали з різенраду, забезпечуючи їхню безпеку, про що повідомили представники пожежної служби. Обидві гондоли, які загорілися, згоріли дощенту, але ситуацію вдалося стабілізувати.

Представник Червоного Хреста повідомив, що загалом постраждало 30 осіб, серед яких двоє отримали важкі травми. Серед постраждалих також є четверо поліцейських, які зазнали легких травм через отруєння димом.

Фото: Хайко Ребш/Picture Alliance/DPA/AP

Через годину після початку пожежі на фестивалі було оголошено, що стан постраждалих стабільний, і вони були госпіталізовані.

Причини виникнення пожежі поки що залишаються невідомими. На момент інциденту на сцені виступав німецький репер Ski Aggu. Програму фестивалю тимчасово призупинили, але о 22:30 виступ музиканта Cro відновився.

Поліція поки що не надає жодної інформації щодо причин інциденту. Захід, що поєднує рок та поп-музику, відбувається на озері Штормталер в Саксонії, Німеччина.

Ski Aggu, який виступав на сцені під час пожежі, пізніше зізнався в Instagram, що був «шокований» тим, що сталося. Він також зазначив, що йому порадили не зупиняти шоу, а краще підтримувати діалог із глядачами, щоб запобігти паніці.

В попередніх випусках ми розповідали про обвал готелю в Німеччині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.