Site icon Медіа Інформаційний Гід

Індія закликала своїх громадян негайно покинути небезпечні регіони Росії. Які саме?

Індія закликала своїх громадян негайно покинути небезпечні регіони Росії. Які саме?

Індія закликала своїх громадян негайно покинути небезпечні регіони Росії. Джерело: Еconomictimes.indiatimes.com.

Посольство Індії видало пораду з питань безпеки, яка рекомендує громадянам Індії, зокрема студентам, у Брянській, Бєлгородській та Курській областях Росії тимчасово переїхати через нещодавні інциденти з безпекою на тлі загострення російсько-українського конфлікту, пише MigNews з посиланням на джерело Zeebiz.com. Повідомлення надійшло після інтенсивних обстрілів і оголошення надзвичайної ситуації в цих районах. Для допомоги посольство надало контактну електронну адресу та номер телефону. 

Попередження про небезпеку було видано через кілька годин після того, як у Білгородській прикордонній області Росії було оголошено надзвичайний стан під час потужного обстрілу українських сил, які другий тиждень продовжують масштабне транскордонне вторгнення в прилеглу Курську область. Минулої суботи в Курську також було оголошено надзвичайний стан після того, як 6 серпня українські війська почали вторгнення в регіон, що ознаменувало значне загострення триваючої російсько-української війни, при цьому обидві сторони повідомляли про втрати та територіальні здобутки.

В посольстві Індії заявили:

Зважаючи на нещодавні інциденти з безпекою в Брянській, Бєлгородській і Курській областях, громадянам Індії рекомендовано вжити необхідних заходів обережності та тимчасово переїхати за межі цих регіонів.

Для тих, хто потребує допомоги чи вказівок, посольство надало спеціальну електронну адресу та номер телефону:

Будь-який громадянин Індії або студент, який потребує будь-якої допомоги, може зв’язатися з посольством за електронною адресою:  edul.Rnoscow@mea.Gov.In  або за номером телефону  +7 965 277 3414.

Нагадаємо, що нещодавно Трамп звинуватив Байдена у вторгненні Росії в Україну.

Вийти з мобільної версії сайту