Бій-реванш Усик – Ф’юрі відбудеться в грудні. Якщо з британцем нічого не станеться і він не відмовиться

Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик знову зустрінеться в рингу з британським боксером Тайсоном Ф'юрі.

Дата бою-реваншу тепер офіційно визначена — поєдинок відбудеться 21 грудня 2024 року в столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяді, повідомляє MigNews.

Цю інформацію підтвердив глава Генерального управління Саудівської Аравії з розваг Туркі Аль аш-Шейх у своєму пості на платформі X. За його словами, бій відбудеться на Kingdom Arena.

Нагадаємо, що в першому поєдинку, який завершився роздільним рішенням суддів, перемогу здобув українець Усик. Два з трьох суддів віддали перевагу Олександру з рахунками 115:112 та 114:113.

Однак переможець нового поєдинку не отримає титулу абсолютного чемпіона світу. Раніше в червні Усик добровільно відмовився від пояса Міжнародної боксерської федерації (IBF) на користь переможця майбутнього бою між британцями Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа. Очікується, що в 2025 році Усик або Ф’юрі зійдеться в рингу з найсильнішим з цієї пари.

Першочергово реванш планувався на жовтень 2024 року, але дата була перенесена. Можливість проведення реваншу передбачена в контракті, і її активував Тайсон Ф’юрі, відомий як “Циганський Король”.

У разі відмови Ф’юрі від бою, у Усика є кілька потенційних суперників, серед яких Чарр, регулярний чемпіон WBA, та Паркер, тимчасовий чемпіон WBO.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.