Прогноз погоди в Україні на 3 жовтня: з’являться перші заморозки

Погода в Україні продовжуватиме бути стабільної в багатьох регіонах

Протягом найближчих днів по всій території України очікується збереження малохмарної та теплої погоди. За прогнозами, дощі не передбачаються, що створює сприятливі умови для сільськогосподарських робіт та пересування по країні.

Про це розповідає MigNews із посиланням на блог Meteoprog.

Проте вночі та вранці можливі локальні тумани, що може вплинути на видимість на дорогах. Особливості температурного режиму по регіонах різняться. У західних областях температура вночі коливатиметься від +3 до +8 °C, а на поверхні ґрунту місцями очікуються заморозки до -3 °C.

Вдень температура підніметься до +16…+21 °C. Незважаючи на низькі нічні температури, денні показники залишатимуться комфортними, що робить ці дні сприятливими для прогулянок на свіжому повітрі.

У центральних, східних та південних областях температурні показники будуть вищими. Вночі очікується +8…+14 °C, а вдень повітря прогріється до +22…+27 °C, що є типовими показниками для ранньої осені.

Атмосферний тиск буде стабільним, а вітер — переважно слабкий, змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с. Легка вітряність не створюватиме дискомфорту, однак в поєднанні з туманом у ранкові години, водіям варто бути особливо уважними на дорогах.

Також ще актуальним може бути прогноз погоди в Україні на 2 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.