Site icon Медіа Інформаційний Гід

Прогноз погоди в Україні на 16 жовтня: Діденко розповіла, чого чекати

Погода в Україні все більше стабілізується

Прогноз погоди в Україні на вихідні 21-22 вересня: синоптики про гарні новини

В середу, 16 жовтня, на Україну чекає похмура та волога погода, яка вплине на різні регіони по-різному.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на «Фейсбук» народної синоптикині Наталки Діденко.

Захід України: заморозки та сонце без опадів

У західних областях вночі прогнозуються морози від 0 до -3 °C, а вдень повітря прогріється лише до +9…+12 °C. Винятком стане Закарпаття, де очікується до +16 °C та сонячна погода без опадів. Попри холодні ночі, ймовірні прояснення можуть зробити погоду вдень більш комфортною.

Північ: хмарно з дощами

На півночі України прогнозуються прохолодні дощі з температурою +8…+11 °C. Опади можуть ускладнити ситуацію для водіїв та пішоходів, тож синоптики рекомендують враховувати погіршення видимості на дорогах.

Центральні області: дощі місцями та прохолода

У центральних регіонах місцями також можливі опади, а денні температури коливатимуться від +9 до +13 °C. Рекомендується підготуватися до вологих умов і поступового зниження температури в наступні дні.

Схід: помірне тепло без істотних опадів

У східних областях зберігатиметься більш помірна погода з температурою +11…+14 °C. Хоча дощі тут малоймовірні, але похмура атмосфера може створювати відчуття прохолоди.

Південь: дощі та відносне тепло

На півдні 16 жовтня очікуються сильні дощі, а повітря прогріється до +11…+16 °C протягом дня. Вологість може вплинути на роботу транспорту, зокрема в прибережних регіонах.

Київ: хмарність та періодичні дощі

У столиці України прогнозується волога та хмарна погода. Вночі температура опуститься до +3…+4 °C, а вдень сягатиме близько +10 °C. Мешканцям Києва варто підготуватися до періодичних дощів, що можуть ускладнити ранкові й вечірні поїздки.

Окрім того, досі актуальним може бути прогноз погоди в Україні на 15 жовтня.

Вийти з мобільної версії сайту