Осіннє рівнодення 22 вересня 2024: точний час і що потрібно зробити в цей день

Осіннє рівнодення має особливе духовне значення. Важливо скористатися магією цього дня!

В Україні осіннє рівнодення настане 22 вересня 2024 року о 15:43. Це – перехідний період, який відзначає середину між найсвітлішою і найтемнішою частинами року. Це також значуща подія в астрономії та астрології, у різних культурах світу. З технічної точки зору, рівнодення означають проходження сонця через небесний екватор двічі на рік. Це створює рівну кількість денних і нічних годин.

Осіннє рівнодення також знаменує скорочення денного часу – адже з цього моменту і до зимового сонцестояння 21 грудня сонце сідатиме все раніше і раніше з кожним днем, відкриваючи темну половину року. MigNews розповість, що принесе із собою осіннє рівнодення 22 вересня 2024 року і як до нього підготуватися.

Осіннє рівнодення 22 вересня 2024 року: значення свята

Початок нового астрономічного сезону має велике значення. Осіннє рівнодення вважається особливим і духовно значущим днем у різних культурах, містичних практиках і астрології. По всій Азії, Європі та Америці проводять фестивалі, засновані на даті осіннього рівнодення, а також різні свята в таких релігіях, як іудаїзм, буддизм і сучасне язичництво.

Багато традиційних свят осіннього рівнодення включають в себе святкування збору врожаю, а також почуття подяки за достаток, що з’явився з усього насіння, посіяного в попередні сезони.

Ви можете також помітити зростання популярності різних ритуалів у соцмережах. Усі хочуть вирівняти баланс і знайти рівновагу, вступаючи в подорож у темну половину року.

Осіннє рівнодення в астрології

Осіннє рівнодення – надзвичайно важлива дата в астрології, оскільки ця астрономічна подія завжди збігається із входженням Сонця в кардинальний повітряний знак Терезів, пише астрологиня Ніна Кан. Символізм такого поєднання неймовірно доречний, адже Терези – знак, що уособлює врівноважувальні ваги. І їхня енергія спрямована на створення гармонії у вашому житті та знаходження золотої середини між крайнощами.

Зосередження на балансі в цей перехідний період – чудовий спосіб вшанувати астрологію сезону Терезів і духовне значення осіннього рівнодення, оскільки це одна з двох точок на рік, де спостерігається абсолютно рівний баланс денного і нічного світла. Коли всі переходять від пишного достатку літа до більш затишного врожаю осені, зодіакальна енергія Терезів спонукає вас прагнути рівноваги, зміцнювати партнерські стосунки і більш об’єктивно підходити до прийняття рішень.

Осіннє рівнодення 22 вересня 2024 року: поставте собі ці запитання

Якщо ви хочете з’єднатися з духовним змістом осіннього рівнодення, зосередьтеся на тому, щоб вирівняти все, що не гаразд у вашому житті, і згладити всі внутрішні й зовнішні конфлікти, доки не настала суворіша й більш ізолювальна зима.

Подумайте:

  • Чи є речі, які ви приймали як належне, але які вам слід було б більше цінувати?
  • Чи є у вашому житті частини, яким потрібно приділяти більше уваги й турботи, поки зимові вібрації сплячки не забрали частину вашої енергії?

Зараз саме час спрямувати дипломатичні флюїди Терезів і піти на компроміс або внести корективи в усе, що вас не влаштовує.

Почніть практикувати подяку з сьогоднішнього дня

Осіннє рівнодення 22 вересня 2024: точний час і що потрібно зробити в цей день
Осіннє рівнодення – ідеальний час, щоб почати практикувати вдячність, Джерело: pexels.com

Якщо у вашій практиці маніфестації ще не закладено міцний фундамент вдячності, зараз – саме час це змінити. Адже осіннє рівнодення – важливий час для того, щоб подякувати і висловити вдячність за те, що у вас є. Подяка посилає енергетичний сигнал про те, що ви дійсно цінуєте одержувані блага, а це, своєю чергою, допомагає закону тяжіння працювати на вашу користь і змушує Всесвіт бажати винагородити вас ще більшою кількістю чарівництва. Коли ви пов’язуєте себе з достатком і цілісністю, а не з бідністю, ви з набагато більшою ймовірністю станете магнітом для позитивних речей.

Щоб підвищити ефективність своєї гри в маніфестації, візьміть на себе зобов’язання включити практику подяки у своє повсякденне життя, починаючи з дати осіннього рівнодення. Один із простих способів зробити це – завести щоденний список подяк.

Ви можете писати їх від руки в блокноті, вписувати в нотатки на телефоні або записувати у вигляді голосових нотаток. Усе це працює однаково. Щодня перераховуйте щонайменше три речі, за які ви вдячні, і приділіть час тому, щоб відчути вдячність усім серцем.

У деякі дні це буде легко, але в більш буденні або сумні дні вам, можливо, доведеться подумати трохи більше – але ви завжди зможете щось придумати. Якщо ви виділите час у своєму дні, щоб зосередитися на своїх благах, вдячність стане звичкою, створюючи додатковий магнетизм, який допоможе вам залучити бажане.

Осіннє рівнодення 22 вересня 2024 року: наведіть лад удома і всередині себе

Літні надмірності можуть зробити життя трохи безладним. Тому збалансована енергія сезону Терезів і осіннього рівнодення робить цей час прекрасним для наведення ладу у своєму житті. Ви можете зробити це в буквальному сенсі, очистивши свої шафи і позбувшись усього, що вам більше не потрібно.

Але ви також можете зробити це подумки й емоційно. Візьміться за всі справи, які довгий час обтяжували ваш список справ, або зосередьтеся на тому, щоб відпустити минуле кохання, за яке ви трималися попри його токсичність. Подбайте про те, щоб у вашому житті було достатньо місця для прийняття нових можливостей.

Щойно ви проведете магічне прибирання, можна переходити в режим маніфестації! Візьміть кілька кристалів для осіннього рівнодення й запрограмуйте їх на нові цілі восени. Або створіть чаклунський осінній вівтар (з кошиками, яблуками, осіннім листям, гарбузами чи іншими особливими символами сезону), де ви можете запалити свічки та вивісити свої мрії/цілі на наступні кілька місяців чи дошку бачення того, що ви хочете привернути у своє життя.

В астрології також усі обговорюють ретроградний Сатурн. Дізнайтеся, як довго він триватиме і як на вас вплине.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.