Огляд житлового комплексу “Покровський Посад”

Зберегти величну панораму Києва та доповнювати її підхожими спорудами – ось одна із головних задач забудовників.

З нею якнайкраще впорався забудовник НЕСТ і створили житловий комплекс “Покровський Посад”, що був відзначений найкращим проєктом 2013 року в Україні.

Наснажливе місце для життя

ЖК “Покровський Посад” – це комфортабельний житловий масив бізнес-класу, що складається з трьох 18-24 поверхових корпусів на 774 квартир. Знаходиться він на ділянці площею 1,9 га, у Шевченківському районі столиці, з мальовничими краєвидами на історичний Поділ, центр міста, Дніпро й Покровський монастир.

Окремої уваги заслуговує зовнішній вигляд комплексу – витончений та концептуальний. Аби не зашкодити унікальній красі історичної місцевості було обрано створити проєкт у характерному для Подолу класичному стилі 19 століття. Такий неповторний фасад й дизайн екстер’єру дарують мешканцям можливість кожного дня насолоджуватись його красою.

Комплекс “Покровський Посад” є місцем, де ви надихатиметеся: були використані світські й високоякісні оздоблювальні матеріали італійських, швейцарських, німецьких виробників. Заходячи в будинок ви відразу будете бачити красу неймовірного холу з мармуром, різноманітними декоративними елементами, зеленню, венеційським тинькуванням, фресками. Застосування таких елементів надає новобудовам шляхетного статусу та людям, які там проживають.

Купити квартиру в новобудові “Покровський Посад”– це доторкнутися до його преміальних переваг, що починаються із сучасних інженерних рішень і не закінчуються на сфері розвиненій інфраструктурі центрального розташування. Він розташований між станціями метро “Контрактова площа” та “Лук’янівська”, усього лише 10 хвилин займе піша прогулянка аби дістатися метрополітену.

Сфера послуг біля ЖК “Покровський Посад” не може не потішити навіть найвибагливішу людину. Купівля квартири в Шевченківському районі містить безперешкодний доступ до:

  • медичних закладів: “Private Medical Plaza”, “Medical Grad”, Амбулаторія №1, КНП “ЦПМСД №2” Шевченківського району, “Naturelle dental clinic”
  • освітніх установ: освітній простір “Ірис”, Школа І-ІІІ ступенів №101, художня студія “Риба”, Коледж Київського національного університету технологій та дизайну
  • кафе й ресторанів: “Brew”, “VINO e CUCINA”, “Kitchen Polly”, “Beijing Style
  • магазинів, супермаркетів: “Фокстрот”, ТРК Квадрат, “Сільпо”, “Valeri.Fiori”

“Покровський Посад” розроблений за концепцією “міста в місті”, тож на території ви зможете знайти свої торгові точки, кав’ярні, дитячі та спортивні майданчики, відділення банку, фітнес-центр з басейном на 25 метрів. Унікальною фішкою місця є власний парк на території комплексу, де алеї засаджені прекрасними рослинами.

Власна паркова зона – ще не єдина перевага масиву, він ще має чим вас здивувати! Цей ЖК є одним із рідкісних через те, що кількість місць для машин у паркінгу тут перевищує кількість квартир. Цілих 874 простори відведені для транспортних засобів жителів та їх гостей, плюс доступна автомийка.

Планування апартаментів надають гарну просторість, як і личить спорудам такого класу. Однокімнатні квартири мають метраж від 69 до 76 кв. м, двокімнатні від 69 до 100 кв. м, трикімнатні від 90 до 146, а п’ятикімнатні – від 193 кв. м. Можливість отримати преміальні пентхауси й купити дворівневу квартиру також доступна у комплексі “Покровський Посад”. Варіант отримання помешкання в такому ЖК є ідеальним для динамічних людей; аби швидко та якісно його купити чи орендувати вам зверніться до агенції преміум нерухомості T.H.E. Capital.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.