Місячне затемнення 18 вересня 2024: точний час і як підготуватися

Місячне затемнення 18 вересня 2024 року стане поворотним моментом у житті багатьох людей.

Пристебніть ремені, тому що вересень 2024 року збирається струснути нас потужним місячним затемненням. Повномісячне Місячне затемнення 18 вересня 2024 відбудеться менш ніж за тиждень до осіннього рівнодення і почне другу серію затемнень цього року. Усім знакам зодіаку варто підготуватися до цієї астрологічної події. Нас очікує пора швидких змін, масштабних перебудов і потужних одкровень.

MigNews розповість, чим буде характерне це місячне затемнення, а також про речі, які потрібно зробити в цей день.

Місячне затемнення 18 вересня 2024 року: точний час в Україні та особливості події

Ви, ймовірно, чули про затемнення через візуальні явища, які іноді їх супроводжують. Але в астрології затемнення відомі як доленосні провісники змін. Вони відбуваються, коли молодик або повний місяць досягає піку прямо вздовж екліптики – астрономічного терміна, що означає видимий шлях сонця по небу, – що активує Північний і Південний вузли долі та наділяє місяцестояння тонною додаткової енергії, пише експертка з астрології Ніна Кан.

Саме тому вважається, що затемнення приносять у наше життя значущі моменти або прискорюють події, які неминуче мали відбутися в будь-якому разі. Хоча ці затемнення можуть дезорієнтувати або спричиняти труднощі, зазвичай вони відбуваються таким чином, щоб підштовхнути вас до шляху, який у кінцевому підсумку принесе більше задоволення.

Місячне затемнення 18 вересня 2024 року відбудеться в мрійливому і чутливому знаку Риб, притягаючи до себе такі теми, як духовність, ескапізм та інтуїція. Чотири з останніх шести затемнень відбувалися в знаках Овна і Терезів. Місячне затемнення 18 вересня стане першим затемненням у цій новій серії, тож воно знаменує собою початок нової трансформаційної подорожі, яка триватиме до початку 2027 року. Востаннє затемнення в Рибах відбувалося в лютому 2017 року. Тож минуло чимало часу відтоді, як один із цих електризуючих Місяців зачіпав ці області вашої карти народження.

Вереснева місячна кульмінація втягне всіх у непередбачуваний вихор затемнень. І її енергія буде потужною до сонячного затемнення у Терезах 2 жовтня. Готові ви до цього чи ні, але ця лунація – як перший епізод абсолютно нового сезону вашого життя, тому підготуватися до місячного затемнення 18 вересня просто необхідно.

  • Що стосується України, максимальна фаза відбудеться о 5:44 за київським часом.

Місячне затемнення 18 вересня 2024 року – не найкращий час для маніфестації

Місячне затемнення 18 вересня 2024: точний час і як підготуватися
Встигніть вимовити афірмації і провести маніфестацію своїх бажань до 18 вересня, Джерело: pexels.com

Молодик і повний місяць не дарма вважаються магічними періодами маніфестації. Адже робота з припливами і відливами місячного циклу може наповнити ваші наміри додатковою космічною силою. Винятком із правил є випадки, коли молодик або повний місяць збігається із затемненням. У такі періоди рекомендується призупинити місячні ритуали – ліпше дозволити долі взяти кермо у свої руки та спостерігати за тим, куди вас скеровують, а не намагатися стверджувати свою волю. Оскільки вересневе затемнення перебуває в химерних і водних Рибах, воно матиме ще більш невловимі та інтуїтивні вібрації. Тож ваша енергія буде набагато кращою, якщо ви звернетеся до знаків і символів Всесвіту.

Якщо у вас є афірмації, які ви хотіли б вимовити, або важливі маніфестації, які ви хотіли б привести в рух цього місяця, найкраще почати їх до затемнення 18 вересня. Хаотична енергія сезону затемнень буде дуже активною до сонячного затемнення 2 жовтня, тож перша половина вересня – найкращий варіант для маніфестацій.

У це затемнення будьте готові подивитися правді в обличчя

Під час вересневого місячного затемнення Місяць у неземних Рибах перебуватиме в тісному з’єднанні з Нептуном – ілюзорною планетою мрій та ілюзій. І обидві планети опиняться в прямому зіткненні з Сонцем у педантичній Діві. Прониклива і приземлена атмосфера Діви суперечитиме рожевому серпанку ідеалізму, який може затуманювати ваші судження в якійсь частині вашого життя. Тому це затемнення може вивести вас із замисленості, змусивши поглянути на деякі речі з більш реалістичного і практичного погляду.

Хоча це не дуже весело – вирватися із затишного кокона ескапізму і винести свої фантазії в суворе світло дня, повірте, що ця космічна перевірка реальності – на краще. Будівництво пісочних замків не дасть вам твердої опори. Тож час зняти рожеві окуляри і звільнити місце для реальних цілей.

Місячне затемнення 18 вересня 2024 року: перевірте свою карту народження

Якщо ви хочете дізнатися, як вересневе місячне затемнення може вплинути на вас особисто, найкраще взяти дату, час і місце вашого народження і подивитися свою карту народження. Будинки вашої карти, у які потрапляють знаки Риб і Діви, символізують ті частини вашого життя, на які це затемнення матиме найбільший вплив. У вересні ви, ймовірно, пробиватимете четверту стіну нереальних фантазій і оман, які ви зберігали в тій частині вашої карти, яка управляється Рибами.

Люди зі висхідним знаком Близнюків, Діви, Стрільця або Риб, найімовірніше, відчують енергію цього затемнення відчутніше, ніж інші представники зодіаку. Люди із Сонцем або Місяцем у знаку Риб, найімовірніше, також зазнають значнішого впливу.

Ретроградний Сатурн триватиме, на жаль, до самого листопада. Дізнайтеся, що це означає для всіх нас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.