До і після пластики: який вигляд мала Ірина Білик в молодості

Можливо, ви б не одразу здогадалися, що це вона!

Народна артистка України Ірини Білик, як і будь-яка жінка, багато років змінювала свій зовнішній вигляд і стиль, намагаючись знайти те, що найбільше пасує їй внутрішньо та її творчості. Ще в 90-х вона підкорила вітчизняну сцену своїм іміджем і неймовірними хітами, і саме тоді виконавицю стали називати українською Мадонною. Але чи знаєте ви, який вигляд мала Ірина Білик в молодості?

MigNews знайшов кілька архівних знімків популярної української співачки, які можуть вас здивувати.

Ірина Білик в молодості: фото з особистого архіву

фото Білик
У соцмережах Ірини Білик часто публікує свої фото в молодості, Джерело: facebook.com/bilyk.iryna

У своїх соцмережах (FB і Insta) 54-річна українська зірка нерідко публікує старі кадри з дитинства і юності. На фото вище ми бачимо, що в Ірини в молодості було темне пишне волосся і природна краса.

Згодом артистка кілька разів змінювала колір волосся: вона перефарбовувалася то в блондинку, то в брюнетку, а одного разу в неї було навіть руде волосся.

Пластика та уколи краси Ірини Білик

Зовсім інша: який вигляд мала Ірина Білик в молодості
Багато шанувальників Білик вважають, що вона перестаралася з пластикою, Джерело: facebook.com/bilyk.iryna

Співачка ніколи не приховувала, що регулярно звертається до послуг косметологів і робить уколи краси, підтяжку обличчя. Вона також зробила кілька пластичних операцій, зокрема змінила форму своїх очей. На архівних кадрах ви могли помітити горбинку на носі співачки: артистка позбулася і її.

Чому Ірина Білик зважилася на кардинальні зміни зовнішності?

Зовсім інша: який вигляд мала Ірина Білик в молодості
Ірина Білик змінила форму очей і зробила інші пластичні операції, Джерело: facebook.com/bilyk.iryna

На пластичну операцію українська співачка зважилася ще 1999 року. Саме того року Ірина змінила форму очей, тому що вони весь час нависали і «виглядали сумними». Про це також сказав виконавиці й тодішній президент України Кучма. Білик вирішила, що це було останньою краплею і що настав час щось підправити у своїй зовнішності, адже вона планувала стати зіркою.

Ніс Ірина змінила, за її зізнанням, тому, що вважала, що «його видно за кілометр». А губи вона збільшила, адже не вважає в цьому нічого такого і до того ж любить цілуватися.

Через численні операції та косметичні процедури зовнішність співачки сильно змінилася, за що її шанувальники нерідко їй дорікали. А ви як вважаєте, чи варто було Ірині так кардинально змінювати своє обличчя? Пишіть у коментарях.

Радимо також подивитися, який вигляд мала Камалія в молодості. Можливо, ви б її теж не впізнали?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.