Чому чоловіки зраджують? 5 причин, у які ми не хочемо вірити

Чоловіки зраджують із комплексних причин, включаючи потребу в підтвердженні, емоційну незадоволеність, нудьгу та спокусу новизни.

Зрада була і буде предметом інтриг, болю та дискусій, поки існують людські стосунки. Сотні книг, статей і досліджень намагаються пояснити, чому саме чоловіки часто стають предметом спекуляцій.

Хоча ми можемо бажати простих відповідей, реальність набагато складніша. Ось п’ять шокуючих причин, чому деякі чоловіки зраджують — причин, які ставлять під сумнів усе, що ми думаємо, та знаємо, пише MigNews.

Необхідність перевірки

Істина, яка найбільше бентежить, полягає в тому, що багато чоловіків вчиняють зраду як форму пошуку підтвердження своєї мужності.

У суспільстві, де визначення мужності лежить за стінами образів сили, успіху та досягнень, такі чоловіки хочуть бачити себе гідними не лише у своїй професійній кар’єрі, але й у своєму любовному житті.

Як спосіб визначення своєї гідності та привабливості перед іншими, подружня зрада стає віддушиною. Це на деякий час заповнює величезну емоційну порожнечу, чи то у формі завоювання, чи просто у вигляді відчуття того, що він потрібний.

Вони емоційно незадоволені

Легко припустити, що чоловіки зраджують лише заради задоволення, але емоційне нехтування відіграє більшу роль. Причиною того, що вони можуть почати зраджувати своїй дружині, може бути те, що вони почуваються відкинутими, не відчувають емоційної підтримки у стосунках або, простіше кажучи, нехтують ними.

Вони можуть відчувати потребу бути зрозумілими, почутими або підтвердженими. Без такої емоційної близькості з партнером деякі можуть шукати її в іншому місці.

Міф «трава зеленіша»

Невловимий новий досвід затьмарює судження. Деякі чоловіки зраджують, тому що вони фантазують, що на вулиці існує щось краще, будь то нова коханка або нове життя взагалі. Цей менталітет, який часто підживлюється постійним знайомством з новими людьми та можливостями, які цифрова ера приносить на пороги, є тим, що змушує чоловіків шукати новинки та досвід.

Уявлення про те, що існує щось «краще» за те, що існує у них, є тим, що сприяє невірності .

Нудьга і рутина

Через роки стосунків іскра може згаснути, і може настати рутина. Для більшості чоловіків незмінна важка щоденна робота приносить непередбачуваний трепет у роман. Це не означає, що вони незадоволені своїм партнером, а те, що хвилювання новизни та непередбачуваності знову стає привабливим. Чоловіки обманюють, щоб вийти з цієї одноманітності, хоч і тимчасово.

Відсутність наслідків

Нарешті, деякі обманюють лише тому, що відчувають, що їх не спіймають. Можливо, вони думають, що їхній партнер не знає, або, можливо, їх не хвилюють наслідки, якщо їх спіймають: безкарність породжує невірність. Це часто трапляється в більш культурному середовищі, де шахрайство не помічається або применшується. У таких ситуаціях найгірші сценарії шахрайства далекі, і тому рішення здається безпечним.

Причини подружньої зради рідко бувають простими, наприклад, потяг до іншої людини. Швидше, вони зазвичай виникають через почуття глибокої емоційної потреби або відчуття того, що вас не бачать або не виконують у своєму житті. Усе це причини, які не виправдовують їхні дії, але вони намагаються пояснити складну поведінку, яка може спонукати людину до зради. Знання цього допомагає запобігти зраді: будь то відкрите спілкування, терапія та інші стратегії, які можуть побудувати стосунки, безумовно, ефективно допоможуть. З цієї причини секрет тривалого кохання полягає не лише в тому, щоб уникати спокусливих ситуацій, а й у тому, щоб справлятися з емоційними потребами, які можуть спонукати нас насамперед.

Дізнайтесь, що таке повільні побачення і чому це найкращий спосіб дізнатися свого партнера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.