Site icon Медіа Інформаційний Гід

Найближчими днями на Київщині не буде світла: де та коли заплановані відключення?

Найближчими днями на Київщині не буде світла: де та коли заплановані відключення?

Найближчими днями на Київщині не буде світла: де та коли заплановані відключення? Джерело: Радіо Трек.

У зв’язку з проведенням профілактичних робіт, компанія ДТЕК анонсувала планові відключення електропостачання у ряді населених пунктів на Київщині, повідомляє MigNews з посиланням на джерело Реальний Київ.

15 жовтня в Боярці заплановано знеструмлення електропостачання. За інформацією Боярського інфоцентру, відключення торкнуться таких ліній: 1-4, 6-7, 9-16, 18-19, 21, 25, 27-31, 38, а також вулиць Незалежності, Білогородської, Дмитра Годзенка, Магістральної, Самійленка, Семиренка, Локомотивної, а також дачних кооперативів «Більшовик 2», «Вугільник», «Світанок» і «Садівник». Час відключення — з 9:00 до 19:00.

16 жовтня світло буде відсутнє в Тарасівці на вулицях Вишневий, пров. Гоголя, Коцюбинського, Ніни Майбороди, Нова та Шевченка. У цей же день знеструмлення торкнеться Великої Димерки. Згідно з повідомленням селищної ради, профілактичні роботи відбудуться у межах Великодимерської селищної громади. Світла не буде в Світильні, на вулицях Зарічна та Садова з 9:00 до 18:00.

У Переяслівській міській територіальній громаді 16 жовтня електропостачання буде відсутнє в районі Підварки (від Переяславської гімназії №4 до населеного пункту Чирське) з 9:00 до 19:00. У Томашівській громаді знеструмлять село Дідівщина, зокрема вулиці Травнева та Затишна.

18 жовтня заплановані відключення в селі Соснівка на вулицях Лесі Українки, Пшенична, Соборна, Шевченка та Шкільна. Час знеструмлення — з 8:30 до 20:00. Цього ж дня знеструмлення відбудуться в окремих районах Клавдієво-Тарасове. За інформацією Нeмішaївської селищної територіальної громади, світла не буде на вулицях Вербна, Вишнева, Вишневий пров., невизначеній вулиці, Козацька, Коцюбинського, пров. Коцюбинського, Миколи Матвієнка, пров. Миколи Матвієнка, Молодіжний, невизначена, Орлика пров., Петлюри, Свободи, Соборності, Франка, Шевченка, пров. Шевченка з 8:30 до 17:00.

Нещодавно стало відомо, чому обіцяний зв’язок при тривалих відключеннях світла так і не з’явився.

Вийти з мобільної версії сайту